Η ΚΛΙΜΑΚΑ στηρίζει την ψυχική υγεία των νησιωτών

Στα πλαίσια της προαγωγής της ψυχικής υγείας στο γενικό πληθυσμό, η Κ.Μ.Ψ.Υ. ΝΑ Κυκλάδων οργανώνει και αυτή τη χρονιά ομάδες δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους, στο χώρο της Μονάδας στη Νάξο.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος στο Κόκκινο 105,4 η κ. Παναγιώτα Τούμπα Κλινική Ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων οι ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης συντονίζονται από Κλινικό Νευροψυχολόγο και αφορούν άτομα που παρουσιάζουν ήπια νοητική έκπτωση (αρχικά στάδια άνοιας), ασθενείς με νοητικά ελλείμματα που έχουν προκύψει από εγκεφαλικά επεισόδια.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Παναγιώτα Τούμπα- Κλινική Ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων

Παναγιώτα Τούμπα- Κλινική Ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΝΑ ΚυκλάδωνΣτα πλαίσια της προαγωγής της ψυχικής υγείας στο γενικό πληθυσμό, η Κ.Μ.Ψ.Υ. ΝΑ Κυκλάδων οργανώνει και αυτή τη χρονιά ομάδες δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους, στο χώρο της Μονάδας στη Νάξο. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος στο Κόκκινο 105,4 η κ. Παναγιώτα Τούμπα Κλινική Ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων οι ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης συντονίζονται από Κλινικό Νευροψυχολόγο και αφορούν άτομα που παρουσιάζουν ήπια νοητική έκπτωση (αρχικά στάδια άνοιας), ασθενείς με νοητικά ελλείμματα που έχουν προκύψει από εγκεφαλικά επεισόδια.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 22. Oktober 2019

Παναγιώτα Τούμπα- Κλινική Ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.