Η κατασκηνωτική χρονιά 2022 στην Πλάκα Νάξο είναι γεγονός! – αιτήσεις μέχρι 18/6

 

Έως 18 Ιουνίου συνεχίζονται οι αιτήσεις για την κατασκήνωση του “Αγίου Κοσμά” για παιδιά από 10 έως 18 ετών, δίπλα στην θάλασσα στην Νάξο.

Εδώ τα παιδιά εντάσσονται σε μια καινούρια, ενδιαφέρουσα και ζωηρή ομάδα συνομηλίκων με τα ίδια ενδιαφέροντα και την ίδια όρεξη για παιχνίδι. Είναι ένας χώρος στον οποίο τα καλοκαίρια ζουν μαζί παιδιά με τα υπεύθυνα στελέχη, τους ομαδάρχες και το αρχηγείο, μακριά από τις οικογένειές τους για μερικές ημέρες.
Είναι χώρος ανεξαρτησίας αλλά και υπευθυνότητας, συνεργασίας μα και προσωπικής βελτίωσης. Είναι τόπος ξεγνοιασιάς μέσα σε ένα πλούσιο και γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα το οποίο βοηθάει το παιδί να ανακαλύψει τις δυνατότητές του, να γνωρίσει άλλα ενδιαφέροντα και ταλέντα του.
Ο “Άγιος Κοσμάς” όμως έχει και μια άλλη διάσταση. Φαινομενικά είναι ένα περιποιημένο κτήμα με μερικά κτίρια, δυο γήπεδα και το εκκλησάκι του Πατροκοσμά κοντά διακόσια μέτρα από την παραλία της Πλάκας. Για αυτό το μέρος πολλοί άνθρωποι και για πολλά χρόνια προσέφεραν και προσφέρουν για να οικοδομηθεί σύμφωνα με τις απαραίτητες προδιαγραφές ώστε να σταθεί λειτουργικό και ικανό να φιλοξενήσει παιδιά.
Ο “Άγιος Κοσμάς” είναι κατασκήνωση χριστιανική. Οι χριστιανικές κατασκηνώσεις αποτελούν για την Ελλάδα καταφύγια για παιδιά και νέους ανθρώπους που μέσα στην θύελλα της καθημερινότητας αναζητούν τον Θεό.

Δείτε παρακάτω τα δίπτυχα της κατασκήνωσης για φέτος . Μέσα σε αυτά θα βρείτε σημαντικές απαντήσεις σε φλέγοντα ερωτήματα όπως «Ποια είναι η κατάλληλη περίοδος για μένα;» « Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;» «Τι χρειάζεται να φέρω μαζί μου;»

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα που αναγράφονται στα δίπτυχα παρακάτω.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.