Η θέση του ΣΕΤΕ για τους νέους δασικούς χάρτες

Την επανεξέταση της έννοιας της δασικής έκτασης επαναφέρει στον δημόσιο διάλογο ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Κωνσταντινίδη αντιπρόεδρο του ΔΣ και Προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας και Περιβάλλοντος του ΣΕΤΕ, δεν θα πρέπει να υπάρχει οριζόντια αντιμετώπιση, αλλά να αναγνωρίζονται κατ΄ αναλογίαν και οι κρατικές ευθύνες.

Ο ΣΕΤΕ στηρίζει την πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) που ζητά νομοθετική πρόβλεψη για την «τακτοποίηση» των εν λειτουργία τουριστικών εγκαταστάσεων, μια διαδικασία ανάλογη με εκείνη που είχε προβλεφθεί στον νόμο 4519/18 για τις οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις (κάμπινγκ) που λειτουργούν σε δάση και δασικές εκτάσεις.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό εδώ:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕΤΕ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕΤΕΤην επανεξέταση της έννοιας της δασικής έκτασης επαναφέρει στον δημόσιο διάλογο ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Κωνσταντινίδη αντιπρόεδρο του ΔΣ και Προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας και Περιβάλλοντος του ΣΕΤΕ, δεν θα πρέπει να υπάρχει οριζόντια αντιμετώπιση, αλλά να αναγνωρίζονται κατ΄ αναλογίαν και οι κρατικές ευθύνες.Ο ΣΕΤΕ στηρίζει την πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) που ζητά νομοθετική πρόβλεψη για την «τακτοποίηση» των εν λειτουργία τουριστικών εγκαταστάσεων, μια διαδικασία ανάλογη με εκείνη που είχε προβλεφθεί στον νόμο 4519/18 για τις οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις (κάμπινγκ) που λειτουργούν σε δάση και δασικές εκτάσεις.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 28. Januar 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.