Η εφημερίδα “Κυκλαδική” και στην Σύρο

Από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

Η μεγαλύτερη εφημερίδα των Κυκλάδων επεκτείνει ακόμη περισσότερο το δίκτυό της. Έτσι από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου η “Κυκλαδική” θα βρίσκεται στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Οι κάτοικοι της Σύρου θα μπορούν να έχουν στα χέρια τους την “Κυκλαδική” με όλες τις ειδήσεις που αφορούν το νομό μας.

Η έγκυρη και έγκριτη εφημερίδα των Κυκλάδων με το δίκτυό της  καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του νομού, αφού  φτάνει καθημερινά  15 νησιά του νομού, που σημαίνει το 75% του πληθυσμού των Κυκλάδων. Εδώ και 19 χρόνια η εφημερίδα “Κυκλαδική” παρέχει  ενημέρωση στους αναγνώστες της  για όλα τα φάσματα της επικαιρότητας, με γνώμονα πάντα την αντικειμενική προσέγγιση των θεμάτων.

Η Σύρος, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων  αποτελεί, ένα σημαντικό βήμα για την μεγαλύτερη εφημερίδα των Κυκλάδων, όπου μαζί με την διαδικτυακή εφημερίδα  www.Kykladiki.gr  υπόσχεται πως θα συνεχίσει με πίστη τα ιδανικά της ενημέρωσης όπως κάνει τόσα χρόνια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των αναγνωστών. Από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου  οι αναγνώστες της Σύρου έχουν την δική τους εφημερίδα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.