Η πολιτιστική διπλωματία μέσω της γαστρονομίας

Μπορεί η γαστρονομία να αποτελέσει διαπραγματευτικό εργαλείο για τη διπλωματία; Η εσπερίδα για τη γαστρονομία και την εξωτερική πολιτική που οργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” .

Όπως είπε στις «Αποχρώσεις» η Διευθύντρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας κ. Ρέα Πολίτη, ήταν μια εξαιρετική συζήτηση για το ρόλο της γαστρονομίας ως εργαλείο του Nation Branding, της δημόσιας διπλωματίας και της ανάπτυξης διαπολιτισμικών σχέσεων.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΡΕΑ ΠΟΛΙΤΗ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ

ΡΕΑ ΠΟΛΙΤΗ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣΜπορεί η γαστρονομία να αποτελέσει διαπραγματευτικό εργαλείο για τη διπλωματία; Η εσπερίδα για τη γαστρονομία και την εξωτερική πολιτική που οργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" .Όπως είπε στις «Αποχρώσεις» η Διευθύντρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας κ. Ρέα Πολίτη, ήταν μια εξαιρετική συζήτηση για το ρόλο της γαστρονομίας ως εργαλείο του Nation Branding, της δημόσιας διπλωματίας και της ανάπτυξης διαπολιτισμικών σχέσεων.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 28. März 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs