Η μουσική συνάντηση του Παντελή Θαλασσινού με την Χορωδία Μυθωδία Πάρου

Διανύοντας την δύσκολη περίοδο του 2ου μεγάλου lockdown, μείναμε σε διαδικτυακή επαφή με πολλούς από τους μαθητές μας και έτσι καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτό το βίντεο πάνω στο τραγούδι “Ελπίδα” του αγαπημένου τραγουδιστή Παντελή Θαλασσινού!

Η χαρά μας είναι διπλή γιατί ο Π. Θαλασσινός δέχτηκε να συμπράξει μαζί μας διαδικτυακά! Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε από απόσταση μεν , αλλά με έναν κοινό στόχο και με οδηγό την αγάπη μας για το τραγούδι και την μουσική.

Η “ελπίδα” είναι η βάρκα, αυτή η βάρκα που ονειρευόμαστε, αυτή που μέσα της ταξιδεύουμε και φανταζόμαστε να μας πηγαίνει σε ένα καλύτερο αύριο…! Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα παιδιά για την υπομονή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να φέρουμε εις πέρας αυτό το πρωτόγνωρο για τους περισσότερους εγχείρημα, καθώς επίσης και τους γονείς τους για την υποστήριξη και βοήθεια.

Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Παντελή Θαλασσινό, για την καλοσύνη με την οποία αντιμετώπισε την πρόταση μας. Οι ηχογραφήσεις και τα βίντεο έγιναν με ό,τι κινητά τηλέφωνα είχε ο καθένας σπίτι του.

Στο βίντεο πήραν μέρος:

Παντελής Θαλασσινός, τραγούδι

Χορωδία Ωδείου Μυθωδία: 1. Αργυρού Κατερίνα 2. Καβάλλη Αντωνία-Χρυσούλα 3. Καβάλλη Ελισσώ 4. Κανίρη Μαριάννα 5. Κασαπίδη Μυρσίνη 6. Κερασιώτη Άννα 7. Κερασιώτη Ιουστίνη 8. Κερασιώτη Νεκταρία 9. Λιάκουρη Βάσια 10. Μαρμαρινού Αρσενία 11. Παντελαίου Ολυμπία-Καλλιόπη 12. Πουλοπούλου Ανδριάννα 13. Τσαλίκη Ελπίδα 14. Τσούκαρη Δανάη 15. Σίρμπου Αλεξάνδρα 16. Χριστοφόρου Βούλα 17. Hans Beate Παίζουν 1. Βαζάκα Αφροδίτη, φλάουτο 2. Βλαχάκη Ιωσηφίνα, αρμόνιο 3. Γιαννόπουλος Βασίλης, κιθάρα 4. Κεφαληνός Νικόλας , κιθάρα 5. Κερασιώτη Άννα, ηλεκτρικό πιάνο 6. Κερασιώτη Ιουστίνη,ηλεκτρικό πιάνο 7. Μάλιου Μαρουσώ, αρμόνιο 8. Μαρμαρινός Αντώνης, φλάουτ 9. Μαυρομάτης Σάββας , πιάνο 10. Τριαντάφυλλος Μιχάλης , πιάνο Ευχαριστώ για την βοήθεια τους μουσικούς: Ανδρεάκου Κωνσταντίνα Βαζάκα Αφροδίτη Γιαννόπουλο Βασίλη Θαλασσοχωρίτη Βασιλική Λιάκουρη Βάσια

Ιδέα / μουσική επεξεργασία/ video – sound editting : Μαρουλία Κοντού

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.