Η αστυνομία ξαναπάει ….Τήνο

in ΚΥΚΛΑΔΕΣ/Τήνος

Του Λάμπρου Δεμερτζή

 

Αντιμέτωποι για μια ακόμη φορά με την αστυνομία θα βρεθούν οι κάτοικοι της Τήνου για το γνωστό θέμα με τις ανεμογεννήτριες. Είναι καθολικό το ΌΧΙ και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις τις κινητοποιήσεις τους. Πριν από λίγο καιρό η έπαρχος του νησιού και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Δεληγιάννη, είχε τονίσει στην ραδιοφωνική εκπομπή “Αποχρώσεις” του Μεσόγειος 105,4 FM ότι ο αγώνας είναι διαρκής και πολυεπίπεδος  και πως δεν θα δεχτούμε την υποβάθμιση του νησιού μας.

Τα αιολικά πάρκα, θα δημιουργηθούν  το ένα εξ αυτών, -πρόκειται για πάρκο 9 ανεμογεννητριών-, στη θέση «Κοράκου – Φωλιά – Πατέλλες» της Δημοτικής Ενότητας Πανόρμου και το δεύτερο είναι πάρκο 11 ανεμογεννητριών, στη θέση «Γκαγκάρη – Ανώγεια» της Δημοτικής Ενότητας Εξωμβούργου.

Κάλεσμα Δημάρχου

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δήμαρχος του νησιού

Με λύπη πληροφορήθηκα ότι παρά την ξεκάθαρη αντίθεση της τοπικής μας κοινωνίας, η εταιρεία γερμανικών συμφερόντων επέλεξε να καλέσει την αστυνομία για να επιβάλει τις θέσεις της. Η τοπική μας κοινωνία που διακρίνεται από σεβασμό προς τον νόμο και τα επίσημα οργανά του, είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει πάντα στο πλαίσιο του νόμου το δικαιωμά της για μια καλύτερη ζωή. Εμείς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε στην Τήνο θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας ότι μας παρέδωσαν και οι γονείς μας. Ενωμένοι και αποφασισμένοι λέμε για άλλη μια φορά: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Go to Top