Στην κορυφή των ταξιδιωτικών προορισμών της Αυστραλίας και της Βρετανίας η Μήλος
Blue Star Ferries: Έκπτωση 50% σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς από 31/1 έως 7/2
Ελαιόλαδο: Είδος πολυτελείας μετά τις ανατιμήσεις
Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 30/1 – Σφοδροί βοριάδες στο Αιγαίο
Πλωτές διακομιδές ασθενών από Πάρο, Τήνο και Μύκονο
Φ. Μαυρομμάτης: “Νέα και σύγχρονα δίκτυα για τη μεταφορά μεγαλύτερης ποσότητας ύδατος στις Κοινότητες και τα νότια παράλια του Νησιού”
Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν
Κασσελάκης: Οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η αρχή της ενότητας κι όχι της διάσπασης
Ενδοκυκλαδικά – Γ. Λεονταρίτης: ”Το Υπουργείο θα ξεκινήσει άμεσα τις ενέργειες για την υπογραφή νέων συμβάσεων με δύο εταιρείες
Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Χρυσοστόμου Νάξου
Ίος: Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη για δωροληψία – Ζητούσε χρήματα για την προστασία επιχειρήσεων

Η Αμοργός στην ημερίδα της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος για τον Τουρισμό

491
SHARES
1.4k
VIEWS

Η Αντιδήμαρχος Πολιτιστικής και Τουριστικής Προβολής Δήμου Αμοργού, κα Πόπη Δεσποτίδη συμμετείχε στην επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στις 18 Μαΐου 2020 με θέμα «Νέοι Αυτοδιοικητικοί ανά την Ελλάδα μιλούν για τον Τουρισμό και την επόμενη μέρα».

Ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ Δημήτρης Φραγκάκης, όπου ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό τουρισμό, τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση, καθώς και τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσουν οι φορείς του τουρισμού.

Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν από νέους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους Τουρισμού από πολλά νησιά της Ελλάδος, μια και οι περισσότεροι εκτός από την αυτοδιοικητική τους ιδιότητα, είναι και επιχειρηματίες του Τουρισμού στα νησιά που δραστηριοποιούνται.

Εκτός από την κα Δεσποτίδη , μίλησαν και τοποθετήθηκαν νέοι αυτοδιοικητικοί, από διάφορα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, όπως: ο Παναγιώτης Κουνάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου από τη Ρόδο, ο Μιλτιάδης Πελοποννήσιος, Δημοτικός Σύμβουλος Σερίφου, ο Κώστας Φιλιππαίος, Αντιδήμαρχος Κύθνου, η Μαρία Καμπούρη, Δημοτική Σύμβουλος Αστυπάλαιας, η Κατερίνα Νικολάου, Δημοτική Σύμβουλος Σκιάθου, η Ευδοκία Κατσάνη, Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου από τη Νάξο, η Ολίβια Καρδακάρη, Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων από την Κέρκυρα, ο Νικήτας Τσαμπαλάκης, Αντιδήμαρχος Πάτμου, η Ελένη Μαυρόγαλου, Δημοτική Σύμβουλος Πάτμου, η Μαρία Πολυμέρου, Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης από τη Θάσο, η Ευγενία Αλοιμόνου, Αντιδήμαρχος Τήνου, ο Πέτρος Ραουζαίος, Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Σύρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, η Ανθή Χαλκιά, Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμούπολης του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, ο Παναγιώτης Λύρας, Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας, η Φραγκίσκα Θεολόγου-Βλαχουτσάκου, Δημοτική Σύμβουλος Σίφνου και ο Αντώνης Κωβαίος, Πρόεδρος της Κοινότητας Κουφονησίων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η επόμενη συνάντηση των νέων αυτοδιοικητικών από διάφορα σημεία της Ελλάδος θα γίνει πολύ σύντομα, με θέμα εκτός από τον Τουρισμό και τις προκλήσεις του αύριο, την Ευρώπη και τον ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν σε αυτήν, την επόμενη μέρα, οι δήμοι και οι περιφέρειες.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας zoom, συντονιστής ήταν ο Πρόεδρος της ΕΝΑ κ. Νεκτάριος Καλαντζής και μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι του Skiathos Life.

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αμοργού κ.Γρίσπο Σταμάτιο για την τεχνική υποστήριξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Next Post

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.