Ζήτημα λίγων λεπτών ο εγκλωβισμός στα χιόνια

 

Η απορία πως κάποιος μπορεί αν εγκλωβιστεί στα χιόνια, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, ήταν κάτι που είχα πάντα απορία. Λύθηκε όμως, καθώς όταν σου συμβεί, τότε μόνο συνειδητοποιείς πως…κάτι δεν πήγε καλά.  Δίρφυς, ένα βουνό, που όπως λένε επιστήμονες «τρώει» όλο το χιονιά και την κακοκαιρία που έρχεται από τα βορειοανατολικά της Ευρώπης (Ουκρανία Ρωσία, πολικό ψύχος) και δεν φτάνει στην Αττική.

 

Του Λάμπρου Δεμερτζή

Ανεβαίνοντας την χιονισμένη Δίρφυ και φτάνοντας στην Ράχη, όπου  συναντήσαμε περισσότερα από δέκα εκχιονιστικά μηχανήματα να καθαρίζουν το ωδικό δίκτυο με την χιονόπτωση να είναι έντονη, φτάσαμε στο χωριό Στρόπωνες. Μπροστά η μπουλντόζα με τις αλυσίδες να ανοίγει δρόμο και πίσω το τηλεοπτικό συνεργείο του Star για να κάνουμε ρεπορτάζ στο μικρό αυτό χωριό.

 

Αφού φτάσαμε, και έχοντας γνώση ότι ο δρόμο άνοιξε, κάνουμε το ρεπορτάζ, και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Έπρεπε να διανύσουμε μια απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων, για να φτάσουμε στο χωριό Στενή Ευβοίας. Η επιστροφή  απαιτούσε να ανέβουμε και πάλι στην χιονισμένη Δίρφυ. Ξεκινάμε λοιπόν με ένα όχημα 4Χ4. Η χιονόπτωση συνεχιζόταν, αλλά γνωρίζαμε ότι το δίκτυο ήταν ανοιχτό καθώς επιχειρούσαν δυνάμεις της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του δήμου Διρφύων. Η οδήγηση δύσκολη,  η χιονοθύελλα έντονη, επιστροφή στο χωριό αδύνατο να κάνουμε, καθώς ήταν στενά και δεν μπορούσε το όχημα να κάνει αναστροφή. Συνεχίζουμε λοιπόν, ώσπου το όχημα ακινητοποιείται πάνω στο χιόνι. Μέσα σε λίγα λεπτά καταλαβαίνουμε ότι η πιθανότητα εγκλωβισμού μέσα στην χιονοθύελλα είναι  το επόμενο στάδιο.

 

Τρεις άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο βουνό, στίγμα ακριβές δει είχαμε, ευτυχώς όμως είχε σήμα το κινητό. Περίπου μια ώρα μετά, μας εντοπίζει μια μπουλντόζα, Το χιόνι έχει φτάσει στο ύψος της πόρτας του 4Χ4 που δεν ανοίγει. Κανονικός εγκλωβισμός. Στήνεται ολόκληρη επιχείρηση με τρία μηχανήματα να προσπαθούν να μας προσεγγίζουν  και ένα αγροτικό να μας απεγκλωβίζει.  Ιστορίες που δεν συμβαίνουν καθημερινά, αλλά αν συμβεί μπορεί και να είναι μοιραία την επόμενη φορά…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs