Ευχαριστίες του Επάρχου Νάξου για τον συντονισμένο σχεδιασμό και τις ενωμένες δυνάμεις στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας “Ελπίδα”

 

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τη Δημοτική Αρχή, τους Προέδρους των Κοινοτήτων, όλους τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, τους ανθρώπους των Τεχνικών Υπηρεσιών του Επαρχείου Νάξου, τους χειριστές οχημάτων, τους τεχνικούς της ΔΕΔΔΗΕ, τους εθελοντές μας, που έβαλαν πλάτη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αντίξοες πραγματικά συνθήκες που προκάλεσε το πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας στα νησιά μας.

Για ακόμη μια φορά αποδείξαμε, όντας συνεχώς παρόντες και σε διαρκή ετοιμότητα, ότι ενωμένοι, με συντονισμένες προσπάθειες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Και μπορεί η «Ελπίδα» να μας δυσκόλεψε αλλά οι πανέμορφες εικόνες από τα χιονισμένα νησιά μας θα μας συντροφεύουν με χαμόγελο για πολύ καιρό. Το σημαντικό είναι να κρατάμε τα θετικά, να μαθαίνουμε από τα δύσκολα και να προχωράμε με υπευθυνότητα και αισιοδοξία στο μέλλον.

 

Ο  Έπαρχος  Νάξου και Εντεταλμένος Σύμβουλος

Τουριστικής Ανάπτυξης – Υδατοδρομίων –

Κρουαζιέρας – Ακτοπλοΐας – Αερομεταφορών Κυκλάδων

 

Ιωάννης Μαργαρίτης

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.