Ευχαριστήριο στην Ένωση Καταπολιανών & εταιρεία ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Αμοργού

Στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει όλη η παγκόσμια κοινότητα με την επιδημία του COVID-19 αλλά και την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας, ο Δήμος Αμοργού προσπαθεί να ενισχύσει το Κέντρο Υγείας Αμοργού και τα λοιπά περιφερειακά ιατρεία του νησιού.

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό υποστηρικτής είναι η Ένωση Καταπολιανών Αμοργού που πάντα με προθυμία τα μέλη της εκφράζουν έμπρακτα την αγάπη τους για την Αμοργό, συνδράμοντας για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας.

Η Ένωση Καταπολιανών Αμοργού πρόσφερε ένα UPS για την υποστήριξη των μηχανημάτων. Επιπλέον με δική της παρέμβαση ο Αμοργιανός, ιατρός καρδιολόγος, κος Σωτήρης Πατσιλινάκος, Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γεν.Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας “Κωνσταντοπούλειο”, μεσολάβησε και η εταιρεία ιατρικών ειδών ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε. δώρησε στο Κέντρο Υγείας Αμοργού υγειονομικό υλικό (10.000 μάσκες και 2500 γάντια).

Ο Δήμος Αμοργού εκφράζει την εκτίμησή του στον κ. Πατσιλινάκο που βρίσκεται δίπλα στο νησί και τους κατοίκους του.

Εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του στην Ένωση Καταπολιανών Αμοργού για την προσφορά τους. Στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών και αναβάθμισης των υπηρεσιών προς τους πολίτες ο Δήμος Αμοργού επιδιώκει την αξιοποίηση των δημόσιων πόρων αλλά την αναζήτηση προσφορών και χορηγιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.