Ευχαριστήριο από τον ΑΣ Σαντορίνης για την προπόνηση στο ΔΑΚ Νάξου

Ο ΑΣ Σαντορίνης προπονήθηκε στο ΔΑΚ Νάξου, εν όψει της προετοιμασίας του, για το ξεκίνημα της football league, με την ομάδα από το νησί του Ηφαιστείου να ευχαριστεί τον Δημήτρη Λιανό, τον Βαγγέλη Κατσαρά αλλά και την διοίκηση του Πανναξιακού και ιδιαιτέρως τον Γιάννη Πολυχρονάκο, για τις διευκολύνσεις που προσέφεραν στην αποστολή.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Σαντορίνης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Στη Νάξο βρέθηκε την Παρασκευή 19/3/2021 η αποστολή της ομάδας μας, η οποία πραγματοποίησε προπόνηση στο ΔΑΚ Νάξου, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη εξοικείωση με τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου που θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ΠΑΕ ΑΣ Σαντορίνης 2020 στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα μας αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό καθώς και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κατσαρά, για τη συμβολή τους στην χρησιμοποίηση του γηπέδου από την ομάδα μας.

Παράλληλα, θερμές ευχαριστίες προς την Διοίκηση του Πανναξιακού και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Πολυχρονάκο, για τις διευκολύνσεις που προσέφεραν στην αποστολή μας κατά το διάστημα που βρέθηκε στη Νάξο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs