Ευκαιρία δωρεάν εκπαίδευσης νέων νησιωτών και εύρεσης εργασίας σε πράσινα επαγγέλματα

Ευκαιρία δωρεάν εκπαίδευσης νέων νησιωτών και εύρεσης εργασίας σε πράσινα επαγγέλματα. Αυτό προσφέρει το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα YENESIS στο οποίο συμμετέχει το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων – ΔΑΦΝΗ. 

12 νέοι από όλα τα νησιά των Κυκλάδων, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους «πράσινη» επιχείρηση στο νησί τους, σε ένα από τα επαγγέλματα που θα αφορούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την εξοικονόμηση ενέργειας, τον βιώσιμο τουρισμό και τις βιώσιμες μεταφορές.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο ο Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Δάφνη κ.Κώστας Κομνηνός, το YENESIS φιλοδοξεί να στηρίξει ουσιαστικά τους νέους νησιώτες, κατευθύνοντάς τους προς τα επαγγέλματα του μέλλοντος, επαγγέλματα δηλαδή με προστιθέμενη αξία στη βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών και την ευημερία των κατοίκων τους.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΑΦΝΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΑΦΝΗΕυκαιρία δωρεάν εκπαίδευσης νέων νησιωτών και εύρεσης εργασίας σε πράσινα επαγγέλματα. Αυτό προσφέρει το πρόγραμμα YENESIS στο οποίο συμμετέχει το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων – ΔΑΦΝΗ. 12 νέοι από όλα τα νησιά των Κυκλάδων, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους «πράσινη» επιχείρηση στο νησί τους, σε ένα από τα επαγγέλματα που θα αφορούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την εξοικονόμηση ενέργειας, τον βιώσιμο τουρισμό και τις βιώσιμες μεταφορές. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο ο Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Δάφνη κ.Κώστας Κομνηνός, το YENESIS φιλοδοξεί να στηρίξει ουσιαστικά τους νέους νησιώτες, κατευθύνοντάς τους προς τα επαγγέλματα του μέλλοντος, επαγγέλματα δηλαδή με προστιθέμενη αξία στη βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών και την ευημερία των κατοίκων τους.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 20. November 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΑΦΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs