Εστιάτορες : Καταστροφική για την εστίαση η απόφαση για το νέο“lockdown”

Θύελλα αντιδράσεων στους επιχειρηματίες της εστίασης στις Κυκλάδες έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα στον κλάδο που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα Πέμπτη στις 6 το πρωί. Τα μέτρα περιλαμβάνουν απαγόρευση της μουσικής σε όλα τα μαγαζιά, κλείσιμο των καταστημάτων στις 12.οο τα μεσάνυχτα, με εξαίρεση την παραμονή Πρωτοχρονιάς που τα μαγαζιά θα κλείσουν στις 2.οο τα ξημερώματα, και απαγορεύονται και οι όρθιοι.

Τα μέτρα αυτά προβλέπονται καταστροφικά για τον κλάδο, που ήδη έχει πληγεί, και οι επιχειρηματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με ακυρώσεις, υπολειτουργία των καταστημάτων τους και ζητούν άμεσα μέτρα στήριξης για να μπορέσουν να πληρώσουν το προσωπικό τους , τις υποχρεώσεις τους και να επιβιώσουν.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΕΣΕ εδώ :

Καταστροφική και εξοργιστική χαρακτηρίζουμε την απόφαση της κυβέρνησης να τεθεί  η εστίαση σε «lockdown», και μάλιστα χωρίς την λήψη μέτρων στήριξης για τις επιχειρήσεις του κλάδου, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί πλέον στην αγορά.

 

Ο Κλάδος της εστίασης και συναφών επαγγελμάτων βρίσκεται σε αναβρασμό και παράλληλα αντιμέτωποι με ακυρώσεις κρατήσεων, μετά την ανακοίνωση των μέτρων, και μάλιστα την ίδια ώρα που οι υποχρεώσεις μας συσσωρεύονται κάνοντας αβέβαιη την επιβίωσή μας.

 

Ως ΠΟΕΣΕ θεωρούμε εμπαιγμό την κατ’ εξαίρεση λειτουργία των καταστημάτων εστίασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, χωρίς μουσική!

 

Δεν ζητάμε χάρη.

 

Την επιβίωση των επιχειρήσεων μας και των εργαζόμενων σ’ αυτές, απαιτούμε από την Κυβέρνηση.

 

«Το κανείς μόνος του» αναζητούμε από τον κ. Πρωθυπουργό, γιατί είμαστε ολομόναχοι.

 

Γιατί «το κανείς μόνος του» απαιτεί θυσίες. Το «μόνος του» όμως απαιτεί αντοχές,  οι οποίες έχουν δυστυχώς εξαντληθεί εδώ και καιρό!.

Για την ΠΟΕΣΕ

Γιάννης Βαγ. Παπαδόπουλος

Περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Κυκλάδων

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs