Ερυθρός Σταυρός στη Σύρο : Ο εθελοντισμός δίνει ελπίδα σε όσους έχουν ανάγκη!

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

Νέοι άνθρωποι δυναμικοί, που αγαπούν τον εθελοντισμό, αποφάσισαν να κινητοποιηθούν και να οργανωθούν ώστε να δημιουργήσουν το νέο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Σύρο.

Το νέο εγχείρημα, αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Σύρο Καλλιόπη Παπασημινού, ήδη μετρά πάνω από 100 εθελοντές που είναι έτοιμοι για δράση και επιθυμούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς σε όσους χρειάζονται βοήθεια ανεξαρτήτως ηλικίας, θρησκευτικών πεποιθήσεων και εθνότητας.

Οι πόρτες του Ερυθρού Σταυρού στη Σύρο είναι ανοικτές για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους!

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό εδώ:

 

ΠΑΠΑΣΗΜΙΝΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΡΟΥ

ΠΑΠΑΣΗΜΙΝΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΡΟΥΝέοι άνθρωποι δυναμικοί, που αγαπούν τον εθελοντισμό, αποφάσισαν να κινητοποιηθούν και να οργανωθούν ώστε να δημιουργήσουν το νέο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Σύρο. Το νέο εγχείρημα, αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Σύρο Καλλιόπη Παπασημινού, ήδη μετρά πάνω από 100 εθελοντές που είναι έτοιμοι για δράση και επιθυμούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς σε όσους χρειάζονται βοήθεια ανεξαρτήτου ηλικίας, θρησκευτικών πεποιθήσεων και εθνότητας. Οι πόρτες του Ερυθρού Σταυρού στη Σύρο είναι ανοικτές για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους!

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 1. Februar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top