ΕΠΟ: Αποφάσισε σέντρα σε Football League – Τι θα γίνει με την Γ’ Εθνική

Την απόφαση να συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα σε Γ’ Εθνική και Football League πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Παρασκευής (5/3).

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε την επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής και της FL στις 28 Μαρτίου.

Όσον αφορά την Γ’ Εθνική, ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις ως προς την συνέχιση του Πρωταθλήματος, καθώς σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ, δεν επιτρέπονται και πάλι οι προπονήσεις των ομάδων, σε όλους τους Ομίλους.

Αντίθετα η Football League φαίνεται να μπαίνει σε τροχιά… σέντρας, καθώς σε αυτό το Πρωτάθλημα, επιτράπηκε η διεξαγωγή προπονήσεων, ακόμα και στις περιοχές που βρίσκονται σε επίπεδο, πολύ αυξημένου κινδύνου.

Τα δεδομένα για τη Γ’ Εθνική από την ΕΠΟ: (Αν και εφόσον επιτραπούν και πάλι οι προπονήσεις και εν συνεχεία οι αγώνες)

Όπως έγινε γνωστό για τη Γ’ Εθνική θα ισχύσουν τα εξής:

Με την ολοκλήρωση ενός γύρου του πρωταθλήματος θα δημιουργηθούν 2 όμιλοι των 5 ομάδων (σύνολο 10 ομάδες) με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς-Νότος) κι από εκεί θα βγουν 2 από κάθε όμιλο (σύνολο 4 ομάδες) που θα πάρουν και την άνοδο.

Συνολικά για την επανέναρξη δήλωσαν 129 ομάδες συμμετοχή και θα ισχύσει ότι αναφέρει η προκήρυξη για προβιβασμό και υποβιβασμό.

Η μόνη διαφοροποίηση που θα υπάρξει αφορά στο άρθρο 15.4 παράγραφος III το οποίο αναφέρει: «Οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας). Συνολικά θα διεξαχθούν δέκα (10) αγωνιστικές σε κάθε Όμιλο».

Οι αγώνες τους «ειδικού πρωταθλήματος» δεν θα είναι διπλοί αλλά μονοί κάτι που θα επικυρωθεί στο επόμενο συμβούλιο της ΕΠΟ.

Απογοήτευση από την αναστολή προπονήσεων – Σκέψη για παράταση στη σέντρα

Η νέα ΚΥΑ για τον αθλητισμό έβαλε ολοκληρωτικά στον «πάγο» τη Γ’ Εθνική.

Χαμένη από τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό βρέθηκε να είναι η Γ’ Εθνική. Μετά από την αναστολή των προπονήσεων στις 19 περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» λόγω του κορονοϊού, η νέα ΚΥΑ για τον αθλητισμό, απαγόρευσε γενικά τις προπονήσεις στην κατηγορία, τουλάχιστον έως τις 15 Μαρτίου.

Αυτή η αρνητική εξέλιξη ήρθε μια μετά την απόφαση της ΕΠΟ για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου. Ωστόσο, η κατηγορία εξαιρέθηκε συνολικά από τα νέα μέτρα, με τα οποία επιτρέπονται οι προπονήσεις στη Football League, αλλά και στα άλλα αθλήματα.

Η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής βρίσκεται πλέον στον… αέρα, αν και στην ΕΠΟ είναι διατεθειμένοι να μεταφέρουν την ημερομηνία… σέντρας για τις 4 Απριλίου.

Όλα αυτά όμως, την ώρα που υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα αναλάβει το κόστος για τα απαιτούμενα τεστ στις ομάδες της κατηγορίας, καθώς μέχρι τώρα κάποιοι δήμοι ανέλαβαν να τα πληρώσουν, όπως και κάποιοι παράγοντες για τα σωματεία τους.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νέες διαβουλεύσεις της ΕΠΟ τόσο με τις ομάδες, όσο και με τη ΓΓΑ, για να υπάρξουν οριστικές απαντήσεις στο αν και πώς θα συνεχιστεί η Γ’ Εθνική.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs