Επιχειρησιακή δραστηριότητα του Λιμενικού Σώματος το 2018

Από τη Διεύθυνση Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λ.Σ- ΕΛ.ΑΚΤ. ανακοινώθηκε η δραστηριότητα του Κέντρου Επιχειρήσεων και του Κέντρου Αμέσου Δράσεως κατά το έτος 2018.

Όπως αναφέρει στις “Αποχρώσεις” ο Εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής – Πλοίαρχος Νικόλαος Λαγκαδιανός, ο Ναυτικός Τομέας του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης επιλήφθηκε σε 1.529 περιστατικά με 37.314 εμπλεκόμενα άτομα εντός της Ελληνικής περιοχής έρευνας & διάσωσης (SRR) και σε 201 περιστατικά εκτός περιοχής FIR που αφορούσαν 5.243 άτομα, στα οποία ήταν το πρώτο κέντρο που έλαβε το συναγερμό κινδύνου.

Επιπρόσθετα, με μέριμνα του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Ν.Τ. παρασχέθηκε συνδρομή σε 108 άτομα τα οποία ασθένησαν ή τραυματίσθηκαν εν πλω, εκ των οποίων τα 7 μεταφέρθηκαν με εναέρια μέσα. Τέλος, το έτος 2018 το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης/Αεροπορικός είχε συμμετοχή σε 81 περιστατικά πραγματοποιώντας 147 εξόδους με 241,2 ώρες πτήσης συνολικά.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

 

ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ- ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ- ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.Από τη Διεύθυνση Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ανακοινώθηκε η δραστηριότητα του Κέντρου Επιχειρήσεων και του Κέντρου Αμέσου Δράσεως κατά το έτος 2018. Όπως αναφέρει στις "Αποχρώσεις" ο Εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής – Πλοίαρχος Νικόλαος Λαγκαδιανός, ο Ναυτικός Τομέας του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης επιλήφθηκε σε 1.529 περιστατικά με 37.314 εμπλεκόμενα άτομα εντός της Ελληνικής περιοχής έρευνας & διάσωσης (SRR) και σε 201 περιστατικά εκτός περιοχής FIR που αφορούσαν 5.243 άτομα, στα οποία ήταν το πρώτο κέντρο που έλαβε το συναγερμό κινδύνου. Επιπρόσθετα, με μέριμνα του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Ν.Τ. παρασχέθηκε συνδρομή σε 108 άτομα τα οποία ασθένησαν ή τραυματίσθηκαν εν πλω, εκ των οποίων τα 7 μεταφέρθηκαν με εναέρια μέσα. Τέλος, το έτος 2018 το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης/Αεροπορικός είχε συμμετοχή σε 81 περιστατικά πραγματοποιώντας 147 εξόδους με 241,2 ώρες πτήσης συνολικά.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 13. März 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs