Επιτροπή Διοργανώσεων: Επίσημα η φετινή μορφή της Γ’ Εθνικής – Αυτά που αποφασίστηκαν

Επισημοποιήθηκε από την Επιτροπή Διοργανώσεων, ο τρόπος διεξαγωγής του φετινού Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Με ανακοίνωσή της αναφέρει πως η Γ’ Εθνική θα εισηγηθεί στην ΕΕ/ΕΠΟ, την διεξαγωγή μόνο του Α’ Γύρου, με όσες ομάδες επιθυμούν να συμμετάσχουν, ενώ αυτές οι οποίες θα αποφασίσουν να μην συμμετάσχουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες ΕΠΣ, χωρίς όμως ανάλογες κυρώσεις.

Τέλος στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Επιτροπή Διοργανώσεων θα εισηγηθεί την μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και των παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας, για τους αγώνες που θα διεξαχθούν υπό αυτή την μορφή, φέτος.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στη συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε να εισηγηθεί στην ΕΕ/ΕΠΟ τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.

Επίσης, εκτός των ανωτέρω, η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.