Επιστρέφει στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Το τελικό ΟΚ από την ΚΕΔ για την χρησιμοποίηση του var μέσω βαν περιμένει το «τριφύλλι»  για να φιξάρει την επιστροφή του στην Λεωφόρο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η Λίγκα έχουν συμφωνήσει για να χρησιμοποιηθεί βαν εκτός γηπέδου για το var στο γήπεδο της Λεωφόρου, όπου δεν έχει την απαραίτητη τεχνολογία.

Οι «πράσινοι» έχουν ενημερώσει και την ΚΕΔ για τις προθέσεις τους και περιμένουν την θετική της απάντηση , ώστε να χρησιμοποιηθεί βαν για την χρησιμοποίηση του var.

H λογική λέει, ότι τις επόμενες ημέρες η ΚΕΔ θα απαντήσει θετικά και θα κλειδώσει η χρησιμοποίηση του γηπέδου της Λεωφόρου για το επόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Αυτή είναι η μόνη εκκρεμότητα, για να παίξει εκεί ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 12 Δεκεμβρίου , έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί άλλο ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου, είναι σε σχετικά καλή κατάσταση μετά τα έργα βελτίωσης, που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και θα συνεχίσουν να γίνονται τις επόμενες ημέρες με πρωτοβουλία της ΠΑΕ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο θα γίνει το άλλο Σάββατο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.