Επιστολή Γ. Λεονταρίτη σε Αχτσιόγλου για παράταση της σύμβασης απασχόλησης 55 εργαζομένων του ΟΑΕΔ στις Κυκλάδες

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Επιστολή προς την Υπουργό Εργασίας κα Αχτσιόγλου Έφη και τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών κ.κ. Χαρίτση Αλέξη και Τσακαλώτο Ευκλείδη απέστειλε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, με την οποία ζητά την παράταση της απασχόλησης των 55 εργαζόμενων στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων στο πλαίσιο του Κοινωφελούς Προγράμματος του ΟΑΕΔ (Δημόσια Πρόσκληση 8/2018).

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεονταρίτης, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι «καλύπτουν πραγματικές πάγιες και διαρκείς ανάγκες» και η παραμονή τους στις θέσεις που ήδη κατέχουν κρίνεται απαραίτητη, καθώς συμβάλλουν «αποφασιστικά στην αποδοτικότερη λειτουργία και την ικανοποίηση των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών των Υπηρεσιών» της Περιφέρειας.

 

Διαβάστε την επιστολή του κ. Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων εδώ:

https://mail.google.com/mail/u/1?ui=2&ik=aa85ef5ee1&attid=0.2&permmsgid=msg-a:r3448534758800861958&th=16ab0aae5eaa62ea&view=att&disp=inline&realattid=16ab0aacbde78391a5e2

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ