Επιμελητήριο Κυκλάδων : ενημέρωση για τηλ. εξαπάτηση με σκοπό την απόσπαση χρημάτων

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως καταγγέλλουν πολλά μέλη μας, τις τελευταίες μέρες έχουν παρατηρηθεί κρούσματα επιτηδείων, οι οποίοι τηλεφωνούν σε επιχειρηματίες (είτε από απόκρυψη είτε από αριθμούς εξωτερικού) και ισχυριζόμενοι ότι καλούν από την Υπηρεσία Επαγγελματιών Κυκλάδων ζητούν την επιβεβαίωση των στοιχείων τους για τη δήθεν δημιουργία τουριστικού οδηγού (ο οποίος δεν υπάρχει), με χρηματικό αντίτιμο. Κατά την επικοινωνία τους αυτή επικαλούνται μάλιστα όχι μόνο το όνομα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, αλλά και άλλων φορέων.

Με αφορμή αυτά τα τελευταία περιστατικά, θα θέλαμε για άλλη μια φορά να εφιστήσουμε την προσοχή σας και να σας ενημερώσουμε ότι το Επιμελητήριο Κυκλάδων για οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια ή συνεργασία με εταιρίες και οργανισμούς φροντίζει να ενημερώνει τα μέλη του εκ των προτέρων, προκειμένου να γνωρίζουν τις ενέργειές του, ειδικά όταν αυτές προϋποθέτουν την χρηματική συμμετοχή των μελών του.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι εφόσον δεν έχετε λάβει επίσημη ενημέρωση από το Επιμελητήριο, τέτοιου είδους ενέργειες ή/και συνεργασίες δεν ισχύουν.

Επιμελητήριο Κυκλάδων

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.