Επιμελητήριο Κυκλάδων : Εκπαιδευτικά Προγράμματα 2019 – 2020 σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει τρίτο πλοίο στις ενδοκυκλαδικές συγκοινωνίες. Αυτό τονίζει με επιστολή του προς το υπουργείο Ναυτιλίας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Ο κ. Γιάννης Ρούσσος μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο τονίζει το πόσο σημαντική είναι για τους κατοίκους των Κυκλάδων η άρτια συγκοινωνία ειδικά το χειμώνα όπου μειώνονται τα δρομολόγια με τον Πειραιά.

Ακόμη μας ενημερώνει για τη σειρά προγραμμάτων σύγχρονης εκπαίδευσης για τις επιχειρήσεις του νομού Κυκλάδων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για το 2019-2020 . Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο e-kyklades.gr.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως 15/10/2019.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝΕίναι επιτακτική ανάγκη να μπει τρίτο πλοίο στις ενδοκυκλαδικές συγκοινωνίες. Αυτό τονίζει με επιστολή του προς το υπουργείο Ναυτιλίας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Ο κ. Γιάννης Ρούσσος μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο τονίζει το πόσο σημαντική είναι για τους κατοίκους των Κυκλάδων η άρτια συγκοινωνία ειδικά το χειμώνα όπου μειώνονται τα δρομολόγια με τον Πειραιά. Ακόμη μας ενημερώνει για τη σειρά προγραμμάτων σύγχρονης εκπαίδευσης για τις επιχειρήσεις του νομού Κυκλάδων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για το 2019-2020 . Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο e-kyklades.gr.Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως 15/10/2019.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 7. Oktober 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top