Επέστρεψαν στις προπονήσεις και πάλι για τα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών του ΑΟ Θήρας

Μετά από πολλούς μήνες απραξίας στο μεγαλύτερο κομμάτι του αθλητισμού στην χώρα, δόθηκε πριν από λίγες ημέρες η πολυπόθητη έγκριση ώστε να ξεκινήσει η δράση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μεγάλο πλήγμα από πολλές απόψεις δέχθηκε και το κομμάτι των ακαδημιών, με τα παιδιά να περιμένουν πως και πως την επανέναρξη των προπονήσεων, για να βρεθούν και πάλι στα γήπεδα και να προπονηθούν.

Μια από τις ομάδες που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες της είναι ο Α.Ο. Θήρας, με τους ανθρώπους του να παλεύουν καθημερινά, ώστε να κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο εκτός από τη γυναικεία ομάδα και τα αναπτυξιακά τμήματα.

Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, οι ιθύνοντες του συλλόγου σε συνεργασία με τον υπεύθυνο των ακαδημιών Γιώργο Αρβανίτη και την προπονήτρια Νίκη Μουντάκη, συμφώνησαν να ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις.

Επιθυμία όλων ήταν η επιστροφή στην κανονικότητα για όλα τα παιδιά αλλά οι προγραμματισμένες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου, δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Με δεδομένο λοιπόν ότι υπάρχει διαθέσιμο το ανοιχτό γήπεδο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ΔΑΠΠΟΣ, έπιασαν μπάλα μόνο τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας (παγκορασίδες – κορασίδες), με τις μικρές αθλήτριες να δείχνουν πραγματικά χαρούμενες που επιστρέφουν και πάλι στην αθλητική δραστηριότητα.

Ανακοίνωσε την Μαριάννα Καλαπόδα

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το ρεπορτάζ του γυναικείου τμήματος, την έναρξη της συνεργασίας του με την 20χρονη κεντρική Μαριάννα Καλαπόδα, ανακοίνωσε η ομάδα της Σαντορίνης.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια Καλαπόδα Μαριάννα. Η 20χρονη (11/09/2001) κεντρική, ύψους 1,90 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Μαριάννα ξεκίνησε την καριέρα της από την Αργώ Βόλου και μετεγράφηκε το 2019 στον Αίαντα Ευόσμου.

Ο Α.Ο. Θήρας της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών και ομαδικών στόχων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.