Εξειδικευμένη Κινησιολογία : Πως επέρχεται η αλλαγή στο νου μέσω της κίνησης

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η κινησιολογία είναι η επιστημονική μελέτη της ανθρώπινης κίνησης. Η κινησιολογία διαμορφώνεται από φυσιολογικούς, μηχανικούς και ψυχολογικούς μηχανισμούς.

Μέσα από αυτήν μπορούμε να ανακαλύψουμε πως το σώμα μας αντιδρά σε μια κατάσταση, αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις», η κ. Μαρία Καρακωστάνογλου εξειδικευμένη κινησιολόγος που διδάσκει brain gym.

 

Το Brain Gym δημιουργήθηκε καταρχήν για να βοηθήσει τα παιδιά και τους ενήλικες με μαθησιακές δυσκολίες και προκλήσεις και πλέον χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της λειτουργίας και της ποιότητας ζωής από ανθρώπους όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων.

 

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτό που το σώμα μας λέει; Πως θα αντιληφθούμε ότι κάτι δεν πάει καλά; Η κινησιολογία είναι εκπαιδευτική, μαθαίνουμε να παρατηρούμε τον εαυτό μας και μέσα από την παρατήρηση αλλάζουμε τις πληροφορίες εκείνες που θέλουμε στον εγκέφαλό μας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Μαρία Καρακωστάνογλου – Εξειδικευμένη Κινησιολόγος, Εκπαιδεύτρια Brain Gym/ Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας

Μαρία Καρακωστάνογλου – Εξειδικευμένη Κινησιολόγος, Εκπαιδεύτρια Brain Gym/ Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας Η κινησιολογία είναι η επιστημονική μελέτη της ανθρώπινης κίνησης. Η κινησιολογία διαμορφώνεται από φυσιολογικούς, μηχανικούς και ψυχολογικούς μηχανισμούς. Μέσα από αυτήν μπορούμε να ανακαλύψουμε πως το σώμα μας αντιδρά σε μια κατάσταση, αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις», η κ. Μαρία Καρακωστάνογλου εξειδικευμένη κινησιολόγος που διδάσκει brain gym. Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτό που το σώμα μας λέει; Πως θα αντιληφθούμε ότι κάτι δεν πάει καλά; Η κινησιολογία είναι εκπαιδευτική, μαθαίνουμε να παρατηρούμε τον εαυτό μας και μέσα από την παρατήρηση αλλάζουμε τις πληροφορίες εκείνες που θέλουμε στον εγκέφαλό μας.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 10. Januar 2020

Μαρία Καρακωστάνογλου – Εξειδικευμένη Κινησιολόγος, Εκπαιδεύτρια Brain Gym/ Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top