Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που θα έριχνε ναρκωτικά σε Νάξο Μύκονο και Κρήτη

in ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΛΙΜΕΝΙΚΟ/Νάξος

Tέσσερα άτομα, που κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών και φέρονται ως μέλη κυκλώματος διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών, συνέλαβαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης σε Μύκονο, Κρήτη και Νάξο, σε συνεργασία με τα τοπικά τμήματα Ασφαλείας. Τα μέλη του κυκλώματος διακινούσαν κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη, MDMA, κατεργασμένη και ακατέργαστη κάνναβη σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος και προχώρησαν αρχικά στη σύλληψη 31χρονου, ο οποίος είχε μόλις παραλάβει ταχυδρομικό δέμα, στο οποίο βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 31,4 γραμμαρίων. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το δέμα απέστειλε από την Αθήνα 33χρονος, ο οποίος φέρεται ως «εγκέφαλος» και συντονιστής της δράσης του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Ο τελευταίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη στη Μύκονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στο Νησί των Ανέμων, στην οποία διέμεναν οι δύο συλληφθέντες, σε μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,3 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, 9 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας MDMA, 25,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα, αποδείξεις αποστολής δεμάτων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Λίγο αργότερα συνελήφθη στην Ιεράπετρα Κρήτης 32χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε ταχυδρομικό δέμα που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 6,3 γραμμαρίων. Είχε προμηθευτεί τη ναρκωτική ουσία από τον 33χρονο. Τέλος, συνελήφθη και 34χρονη στη Νάξο, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 26,8 γραμμαρίων και κάνναβης βάρους 2,2 γραμμαρίων, τα οποία προμηθεύτηκε από τον 33χρονο στην Αθήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Go to Top