Ενισχύεται με την Αμερικανίδα Ρόουαν Ένις ο Πανναξιακός

Στην απόκτηση της 23χρονης Αμερικανίδας Ρόουαν Ένις, που αγωνίζεται ως κεντρική προχώρησε ο Πανναξιακός.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο και οι περισσότερες ομάδες να απολαμβάνουν τη χαρά των Χριστουγέννων, ωστόσο ο Πανναξιακός και συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του, δουλεύουν νυχθημερόν, ούτως ώστε να ενισχύσουν το ήδη έμψυχο υλικό, εν όψει του δεύτερου γύρου στην Volleyleague Γυναικών.

Η πρώτη κίνηση και καθοριστική έγινε με την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον Πάτρικ Φόγκελ, ο οποίος από τη Δευτέρα “πάτησε” Νάξο και ξεκίνησε τις προπονήσεις.

Ο Πανναξιακός έδειχνε κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου να υστερεί ως ένα βαθμό στην θέση του κέντρου, κάτι που απασχολούσε έντονα τους αρμόδιους της ομάδας της Νάξου. Η αγορά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι περιορισμένη, ωστόσο οι Ναξιώτες κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την Ρόουαν Ένις, η οποία αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να ταξιδέψει στο νησί της Αριάδνης και να ενσωματωθεί στο ήδη έμψυχο δυναμικό.

Όσον αφορά την νεαποκτηθείσα αθλήτρια που αναμένεται να ανακοινωθεί λείαν συντόμως από τον Πανναξιακό, είναι 23 χρονών, με ύψος 1.86 και αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο της Σάντα Μπάρμπαρα.

Πλέον με τη συνδρομή του Φόγκελ και της Ένις μένει να δούμε έναν καλύτερο Πανναξιακό στην συνέχεια, προσπαθώντας να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει εξ αρχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.