Εμβολιασμός : Άνοιξε η πλατφόρμα για την 3η δόση

Σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, άνοιξε η πλατφόρμα για την 3η δόση εμβολιασμού για τους ανοσοκατασταλμένους, σύμφωνα με τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και αφορά περίπου 285.000 συμπολίτες μας. Ήδη, από χθες οι πολίτες αυτής της ομάδας έλαβαν sms στο κινητό τους , που θα τους υπενθυμίζει να κλείσουν τα ραντεβού τους για εμβολιασμό.

Η χορήγηση 3ης δόσης εμβολίου στοχεύει καταρχάς στη «θωράκιση» των ατόμων που λόγω νόσου ή θεραπείας δεν μπόρεσαν να έχουν ικανοποιητική αντισωματική ανταπόκριση μετά από τους βασικούς εμβολιασμούς και παραμένουν ευάλωτοι στη λοίμωξη.

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έχει γνωμοδοτήσει θετικά για τη χορήγηση 3ης δόσης πρώτον σε άτομα ανοσοκατεσταλμένα, δεύτερον σε διαμένοντες σε Mονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και τρίτον σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών.

Η χορήγηση της 3ης δόσης πλην των ανοσοκατεσταλμένων, μπορεί να δοθεί και 4 εβδομάδες μετά παραδείγματος χάρη από τη 2η δόση, το χρονικό, λοιπόν, διάστημα χορήγησης αυτής της 3ης δόσης είναι έξι έως οκτώ μήνες μετά από την δεύτερη δόση.

Τα δεδομένα της ανοσιακής κατάστασης, της ανοσιακής ανταπόκρισης, τόσο από μελέτες που έχουν γίνει σημαντικές και αξιόλογες στη χώρα όσο και από ξένες μελέτες, δείχνουν ότι και άλλες πληθυσμιακές ομάδες μπορεί να προτεραιοποιηθούν για την 3η δόση όπως οι υγειονομικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs