Ελπίδα στη μάχη κατά του καρκίνου

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ξεκινά η λειτουργία του Δικτύου Ιατρικής Ακριβείας, το οποίο παρέχει δωρεάν εξειδικευμένες εξετάσεις βιοδεικτών σε ογκολογικούς ασθενείς.

Το Δίκτυο αποτελεί μια πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και υλοποιείται σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας.

Οι καρκινικοί βιοδείκτες μπορούν να προσδιορίσουν τα άτομα που έχουν ή που κινδυνεύουν να αναπτύξουν καρκίνο.

Η Ερευνήτρια και Επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής του Δικτύου Ιατρικής Ακρίβειας κ. Αναστασία Χατζηδημητρίου, αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» , πως οι εξετάσεις αυτές μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην επιλογή ή την πρόγνωση των ασθενών που είναι πιθανό να έχουν θεραπευτικό όφελος από εξειδικευμένα προγράμματα θεραπείας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

Αναστασία Χατζηδημητρίου – Ερευνήτρια, Επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής του Δικτύου Ιατρικής Ακρίβειας

Αναστασία Χατζηδημητρίου – Ερευνήτρια, Επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής του Δικτύου Ιατρικής ΑκρίβειαςΞεκινά η λειτουργία του Δικτύου Ιατρικής Ακριβείας, το οποίο παρέχει δωρεάν εξειδικευμένες εξετάσεις βιοδεικτών σε ογκολογικούς ασθενείς. Το Δίκτυο αποτελεί μια πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και υλοποιείται σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας. Οι καρκινικοί βιοδείκτες μπορούν να προσδιορίσουν τα άτομα που έχουν ή που κινδυνεύουν να αναπτύξουν καρκίνο. Η Ερευνήτρια και Επικεφαλής της τεχνικής επιτροπής του Δικτύου Ιατρικής Ακρίβειας κ. Αναστασία Χατζηδημητρίου, αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» , πως οι εξετάσεις αυτές μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην επιλογή ή την πρόγνωση των ασθενών που είναι πιθανό να έχουν θεραπευτικό όφελος από εξειδικευμένα προγράμματα θεραπείας.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 23. Juli 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top