ΕΛΛΑΣ Σύρου: Αντάλλαξαν ευχές και πρόσφεραν δώρα στο «Χρυσό Χορηγό»

Στις εγκαταστάσεις του Ναυπηγείου ONEX SYROS SHIPYARDS, βρέθηκε την παραμονή Πρωτοχρονιάς αντιπροσωπεία του Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ Σύρου, προκειμένου να τιμήσουν με τον αυτό τον τρόπο τον “Χρυσό Χορηγό” τους και να μεταφέρουν τις ευχαριστίες όλης της ομάδας για την υποστήριξη, καθώς και τις ευχές τους για καλές γιορτές.

Ο Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ Σύρου για άλλη μια φορά έδειξε έμπρακτα πόσο εκτιμάει εκείνους που συμπαραστέκονται στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ Σύρου Νικόλαος Ζιάβρας, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Άκη Πύργο και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου επισκέφτηκαν το Ναυπηγείο ONEX ΝΕΩΡΙΟ, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές και να προσφέρουν ένα συμβολικό δώρο για τη νέα χρονιά που έρχεται τόσο στον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ONEX, κ. Πάνο Ξενοκώστα όσο και στο Γενικό Διευθυντή της ONEX ΝΕΩΡΙΟ, κ. Βασίλη Σαββίδη.

Τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τον Πάνο Ξενοκώστα και τη Νεώριο ONEX για την σημαντική συμβολή τους ενώ ευχήθηκαν Καλή χρονιά.

Από την πλευρά του ο κ. Πάνος Ξενοκώστας  έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την  πορεία της ομάδας και των αθλητών, τους ευχαρίστησε και για άλλη μια φορά δήλωσε παρών με την στήριξη του. Συνεχάρη την ομάδα για την μέχρι σήμερα αξιοπρεπή πορεία της και ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους και νέες μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.