Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες για την οστεοπόρωση στην Άνδρο

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, το διήμερο 25 (Παρασκευή) και 26 (Σάββατο), Ιανουαρίου με γενικό θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Όπως αναφέρει η κ. Αθηνά Τσατσομοίρου, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Άνδρου στις «Αποχρώσεις» , στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την οστεοπόρωση.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό εδώ :

ΤΣΑΤΣΟΜΟΙΡΟΥ ΑΘΗΝΑ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΤΣΑΤΣΟΜΟΙΡΟΥ ΑΘΗΝΑ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥΟ Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, το διήμερο 25 (Παρασκευή) και 26 (Σάββατο), Ιανουαρίου με γενικό θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης». Όπως αναφέρει η κ. Αθηνά Τσατσομοίρου, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Άνδρου στις «Αποχρώσεις» , στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της. Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την οστεοπόρωση.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 22. Januar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top