Ειρήνη Γιαννακοπούλου: Στόχος του Συνεδρίου είναι η προώθηση του πολιτισμού και του αειφόρου τουρισμού της Αμοργού, των Κυκλάδων και της Ελλάδας

 Διεθνές Συνέδριο για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό – ΥΠΕΡΙΑ 2021 

Το Διεθνές Συνέδριο για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό – ΥΠΕΡΙΑ 2021 θα διεξαχθεί για μια ακόμη χρονιά, προβάλλοντας τον ελληνικό τουρισμό και πολιτισμό των Κυκλάδων. Όπως αναφέρει η Ειρήνη Γιαννακοπούλου, πρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Βασικός στόχος του Συνεδρίου είναι η προώθηση του πολιτισμού και του αειφόρου τουρισμού της Αμοργού, των Κυκλάδων και της Ελλάδας γενικότερα, καθώς και τη διαφύλαξη του τοπικού και διεθνούς περιβάλλοντος. Το  συνέδριο θα διεξαχθεί 4-9 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa.

Συνέντευξη στον Λάμπρο Δεμερτζή

 

Φέτος είναι χρονιά που επιστρέφουμε στην κανονικότητα μετά από αυτή την περίεργη κατάσταση με την πανδημία. Αυτό το βλέπουμε και στα πολιτιστικά μας θέματα και μέσα σε αυτά είναι και το διεθνές φεστιβάλ  τουριστικών ταινιών Αμοργού, αλλά και το συνέδριο που πραγματοποιείται στην Αμοργό.

Ετοιμαζόμαστε όπως είπατε για το ετήσιο φεστιβάλ τουριστικών ταινιών Αμοργού όπου πραγματοποιείται εδώ και δεκαοκτώ χρόνια.

Δεκαοκτώ χρόνια με κάποιο κενό, εφόσον πέρσι δεν είχαμε την δυνατότητα δια ζώσης και αν θυμάμαι καλά έγινε μόνο διαδικτυακά;

Ναι πέρσι υπήρχε πάρα πολύ μικρή συμμετοχή και βασικά  ήταν διαδικτυακά. Αν και είχε πολλή επιτυχία γιατί με αυτόν τον τρόπο, έφτασε  παντού σε όλο τον κόσμο. Είχε μεγάλη απήχηση, νομίζω ήταν πολύ καλή δουλεία παρόλο που ήταν διαδικτυακά.

Φέτος τι περιμένουμε από το συνέδριο του ΥΠΕΡΙΑ και τι περιμένουμε γενικότερα από αυτό το φεστιβάλ;

Όπως πάντα περιμένουμε διάφορους επισκέπτες  από πολλές  χώρες. Έχουμε πολύ καλούς ομιλητές και η κριτική μας επιτροπή είναι διεθνής για να αξιολογήσουν τις ταινίες που συμμετέχουν στο φεστιβάλ και να δοθούν φυσικά και τα ανάλογα βραβεία. Εδώ γίνεται μια διεθνής συνάντηση και παρότι είμαστε ένα μικρό μέρος εν τούτοις έχει προσφέρει πολλά στον χώρο του κινηματογράφου, όπως ομολογούν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες κάθε χρόνο. Είναι και μια καλή ευκαιρία να συναντηθούν να ανταλλάξουν απόψεις και να  συμφωνήσουν για διάφορες συνεργασίες. Στην σύγχρονη εποχή η τεχνολογία και μάλιστα τα οπτικοακουστικά μέσα είναι αυτά που προβάλλουν έναν τόπο και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς εδώ, την προβολή του νησιού μας αλλά και γενικότερα της Ελλάδος και επίσης να συνεχίσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά, να την διατηρήσουμε και να την προβάλλουμε.

 

Θα υπάρχει κάποια θεματική στο συνέδριο; Άλλες χρονιές ήταν γαστρονομία, πολιτιστικά τοπία, οικολογία. Φέτος θα υπάρχει κάποια θεματολογία;

Βέβαια και φέτος θα έχουμε θέμα την γαστρονομία, διότι είναι κάτι που εκπροσωπεί τον πολιτισμό κάθε τόπου, είναι το περιβάλλον γιατί πάντα ο στόχος μας είναι η διατήρησή του και η προστασία του, καθώς επίσης θα έχει και θέματα υγείας που θα έχουν σχέση με τον κορονοιό, πόσο έχει επηρεάσει γενικά την ζωή μας και τον τουρισμό.

Ειδικά φέτος η Αμοργός νομίζω τα πήγε εξαιρετικά στον τομέα του τουρισμού, όχι μόνο η Αμοργός αλλά και όλες οι Κυκλάδες.

Ναι η χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή για όλες τις Κυκλάδες. Όπως γνωρίζετε η Αμοργός κρατήθηκε σε καλό επίπεδο με τον κορονοιό, τα καταφέραμε καλά με την βοήθεια του δήμου και με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η όλη κατάσταση να κρατήσουμε το νησί covid free. Νομίζω αυτό βοήθησε και την Αμοργό και τα γύρω νησιά.

Το φεστιβάλ θα γίνει 4 με 9 Νοεμβρίου. Και να σας πω και κάτι άλλο στα πλαίσια του φεστιβάλ θα γίνει  και ακαδημία κινηματογράφου. Δηλαδή θα υπάρχουν εδώ καθηγητές που θα διδάξουν κατά κάποιο τρόπο, όλα τα στάδια του κινηματογράφου από την αρχή του γραψίματος, μέχρι την παραγωγή, το μοντάζ και την διανομή. Θα γίνει δηλαδή μια ακαδημία κινηματογράφου, θα έχουμε κάποιους μαθητές από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και προσκαλούμε όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται στο κομμάτι αυτό και θέλουν να παρακολουθήσουν. Θα είναι χαρά μας να συμμετέχουν. Το υποστηρίζει και το Κέντρο Ελληνικού Κινηματογράφου και θα είναι μεγάλη μας χαρά αν υπάρχουν παιδιά από τις Κυκλάδες τα οποία θα συμμετέχουν.

Εξαιρετικό και νομίζω αυτό είναι ευκαιρία για τα παιδιά των Κυκλάδων, άλλωστε αυτό το τετραήμερο που θα γίνει το συνέδριο είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουν λιγάκι και να δούν κάτι διαφορετικό γιατί θα υπάρχει και η διεθνής συμμετοχή, που επίσης είναι σημαντικό κυρία Γιαννακοπούλου.

Φυσικά. Η άφιξη θα γίνει στις 4 του μηνός  και η αναχώρηση στις  9. Είναι 4 ολόκληρες μέρες με δράσεις, με προβολές και ξεναγήσεις. Και όπως είπατε είναι μια ευκαιρία όταν γίνονται τέτοιες δράσεις σε τέτοια νησιά, να γνωρίζει κάποιος και το μέρος που γίνεται η κάθε δράση.

Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Γιαννακοπούλου και εύχομαι καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs