Εγκατάσταση απινιδωτή στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου και σεμινάριο για τη χρήση του

in Άνδρος/ΖΩΗ-ΥΓΕΙΑ

Παρουσίαση για τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 22 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου. Το εκτενές σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης απινιδωτή έγινε από τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ κ.κ. Κωνσταντίνο Αυγέρη και Αντώνη Περτέση στα παιδιά της Ακαδημίας του Ανδριακού Ο.Φ. και στους παριστάμενους προπονητές του συλλόγου.

Για τη σημαντική αυτή δράση,  που υλοποιήθηκε με τη μέριμνα της προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Άνδρου κας. Αθηνάς Τσατσομοίρου, συνεργάστηκαν ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Άνδρου κ. Κωνσταντίνος Αυγέρης, ο αντιπρόεδρος του Ανδριακού Ο.Φ. και Γενικός Αρχηγός της Ακαδημίας του συλλόγου κ. Ιωάννης Μήλας και ο προπονητής Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Ανδριακού Ο.Φ. κ. Δημοσθένης Μαγουλάς.

Κατόπιν πρωτοβουλίας-εισήγησης του προπονητή κ. Μαγουλά σε ιδιώτη χορηγό, ο τελευταίος ανταποκρίθηκε άμεσα και δώρισε την ιατρική συσκευή. Επιθυμία του ήταν να τηρηθεί η ανωνυμία του, γεγονός απόλυτα σεβαστό. Με την αποδοχή της δωρεάς από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Άνδρου, ο φορητός απινιδωτής θα εγκατασταθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας για την ασφάλεια όλων των αθλητών του Ανδριακού Ο.Φ., αλλά και οποιουδήποτε χρειαστεί.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from Άνδρος

Go to Top