Δ.Λιανός: Η πρόληψη και ο συντονισμός ήταν ο σύμμαχός μας στο μέτωπο του χιονιά

Η κακοκαιρία στη Νάξο δοκίμασε τις αντοχές του κρατικού μηχανισμού, όπου έδωσε την μάχη για να κρατήσει το δίκτυο ανοιχτό και να αποκατασταθούν οι βλάβες στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Ο δήμαρχος Νάξου Δημήτρης Λιανός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο  FB  ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή.

 

Τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων

Μετά τη συντονισμένη προσπάθεια για τη διαχείριση των προβλημάτων που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι πρωτοφανείς χιονοπτώσεις στη Νάξο, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όσους συνέβαλαν στην πρόληψη, στον συντονισμό αλλά και στην αποτελεσματική διαχείριση της κατάστασης, προκειμένου να διασφαλίσουμε την πρόσβαση σε όλους τους ορεινούς οικισμούς μας για ώρα ανάγκης.
Συνεργαστήκαμε άψογα με τον Έπαρχο Γιάννη Μαργαρίτη, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Επαρχείου Νάξου, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τους Προέδρους των Κοινοτήτων, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για τον αποτελεσματικό συντονισμό.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στους χειριστές των εκχιονιστικών μηχανημάτων του Δήμου αλλά και τους ιδιώτες που εργάστηκαν άοκνα υπό αντίξοες συνθήκες και συνεχίζουν να εργάζονται για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου, στα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, που παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες, ήταν στην πρώτη γραμμή για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης και σε όλα τα συνεργεία του Δήμου που δούλεψαν σε αυτές τις συνθήκες.
Η πρόληψη και ο συντονισμός ήταν ο σύμμαχός μας στο μέτωπο του χιονιά. Η προσπάθεια συνεχίζεται!
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.