Δύναμη Δημιουργίας Νάξου & Μικρών Κυκλάδων : Λίγη ντροπή δεν υπάρχει κύριοι;

Λίγη ντροπή δεν υπάρχει κύριοι;  ούτε τα προσχήματα! τονίζει σε ανακοίνωσή της η  δημοτική παράταξη “Δύναμη Δημιουργίας Νάξου & Μικρών Κυκλάδων”, απευθυνόμενη προς τη Δημοτική Αρχή για τα σκουπίδια που μεταφέρονται από το ένα μέρος της Νάξου στο άλλο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της “Δύναμης Δημιουργίας Νάξου & Μικρών Κυκλάδων” εδώ :

Κατόπιν ανάρτησης πολίτη στο facebook, συνοδευόμενης από φωτογραφίες, απορρίμματα που είχαν εναποτεθεί παράνομα έξω από κάδο στην περιοχή της Μονής, απορρίφθηκαν στο χώρο στάθμευσης – λιοϋρι πίσω από το Γυμνάσιο Τραγαίας.

Ασφαλώς δεν μπορεί να σκεφθεί κανείς ότι τα απορρίμματα πήγαν εκεί μόνα τους ή πήγε κάποιος ιδιώτης και τα μετέφερε εκεί.

Είναι μία συνειδητή ενέργεια, μία πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής, που δείχνει να μην λογαριάζει τίποτα, να λειτουργεί με περίσσια αλαζονεία σε βάρος του Νόμου και του περιβάλλοντος (φυσικού και ανθρωπογενούς), αν αναλογιστεί κανείς ότι το δελτίο τύπου με το οποίο είχαμε καταγγείλει την παράνομη χωματερή είχε δημοσιευθεί στις 19 Οκτωβρίου και η μεταφορά των απορριμμάτων στο Χαλκί έλαβε χώρα μέρες μετά και συγκεκριμένα μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου.

Λίγη ντροπή δεν υπάρχει κύριοι;

 

 

Φωτογραφίες : από το facebook του κ. Γιάννη Μπαρδάνη, (Skanias Naxos)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs