Δωρεάν τοκετός για άπορες μητέρες από τον Δρ. Στέφανο Χανδακά

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο διακεκριμένος επιστήμονας Δρ. Στέφανος Χανδακάς στηρίζει για μια ακόμη χρονιά το ετήσιο πρόγραμμα μητρότητας «ΝΑΣΟΣ ΧΑΝΔΑΚΑΣ» εις μνήμην του πατέρα του Δρ. Νάσου Χανδακά επίσης διακεκριμένου Συριανού επιστήμονα.

Όπως λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, στη χορηγία περιλαμβάνεται, δωρεάν παρακολούθηση της εγκυμοσύνης και όλα τα έξοδα τοκετού σε κλινική των Αθηνών.

Αναφέρεται και στη βράβευσή του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Η βράβευση αυτή μας δίνει δύναμη γιατί αναδεικνύει το έργο το οποίο κάνουμε στη HOPEgenesis και τα πολύ καλά αποτελέσματα που φέρνει η οργάνωση.

Αναγνωρίζεται στο ανώτερο όργανο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τη δράση μας και να τη διευρύνουμε και σε άλλες αντίστοιχες περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογεννητικότητας λόγω απομόνωσης και δύσκολης πρόσβασης σε δομές υγείας».

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Δρ. ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ HOPEgenesis

Δρ. ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ HOPEgenesis Ο διακεκριμένος επιστήμονας Δρ. Στέφανος Χανδακάς στηρίζει για μια ακόμη χρονιά το ετήσιο πρόγραμμα μητρότητας «ΝΑΣΟΣ ΧΑΝΔΑΚΑΣ» εις μνήμην του πατέρα του Δρ. Νάσου Χανδακά επίσης διακεκριμένου Συριανού επιστήμονα. Όπως λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, στη χορηγία περιλαμβάνεται, δωρεάν παρακολούθηση της εγκυμοσύνης και όλα τα έξοδα τοκετού σε κλινική των Αθηνών σε άπορες μητέρες από τη Σύρο.Αναφέρεται και στη βράβευσή του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Η βράβευση αυτή μας δίνει δύναμη γιατί αναδεικνύει το έργο που κάνουμε στη HOPEgenesis και τα πολύ καλά αποτελέσματα που φέρνει η οργάνωση. Αναγνωρίζεται στο ανώτερο όργανο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τη δράση μας και να τη διευρύνουμε και σε άλλες αντίστοιχες περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογεννητικότητας λόγω απομόνωσης και δύσκολης πρόσβασης σε δομές υγείας».

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 23. Oktober 2019

Δρ. ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ HOPEgenesis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top