Στον Ολυμπιακό δουλεύουν τις τελευταίες ώρες, την περίπτωση ενός εξτρέμ, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν.
Όπως αναφέρουν από την Πορτογαλία, τις τελευταίες μέρες υπήρξαν νέες επαφές των Πειραιωτών με την εταιρεία μάνατζερ που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Σάντα Κλάρα, Λίνκολν.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, που αν όντως έχει βάση σημαίνει πως ο Πέντρο Μαρτίνς άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του 22χρονου άσου.
Την περσινή σεζόν ο Λίνκολν είχε 32 συμμετοχές με 1 γκολ και 5 ασίστ σε 2.263 αγωνιστικά λεπτά.
Αυτά τα φιλικά προετοιμασίας θα δώσει στην Αυστρία
Με ανάρτηση στα social media, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για τα φιλικά προετοιμασίας στην Αυστρία ενόψει της επόμενης σεζόν.
Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες επί αυστριακού εδάφους θα παίξουν με την Βόλφσμπεργκερ στις 26/6, την Κράσνονταρ στις 27/6, την Σάλτσμπουργκ στις 29/6, την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στις 30/6, την Ούφα στις 2/7 και την Κραϊόβα στις 3/7.
Παράλληλα, όλα δείχνουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας στις 12 ή 13 Ιουλίου θα δώσουν την πρόβα τζενεράλε τους, πριν από το πρώτο παιχνίδι για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του kykladiki.gr στο Google News.