Δρ. Αθανάσιος Δρούγος: Εύθραυστο το σκηνικό σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο

To εύθραυστο σκηνικό που διαδραματίζεται στην Ανατολική Μεσόγειο αναλύει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο Διεθνολόγος – Γεωστρατηγικός Αναλυτής κ. Αθανάσιος Δρούγος.

Οι σχέσεις της Τουρκίας με Ηνωμένες Πολιτείες και Ρωσία στο πεδίο των μαχών της Συρίας, αλλά και ο ρόλος του ΝΑΤΟ.

Η επαναπροσέγγιση Ερντογάν – Τραμπ και τι θα συμβεί αν η Τουρκία κλείσει τα στενά των Δαρδανελίων για τα ρωσικά πολεμικά σκάφη.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Πούτιν σε μια τέτοια ενέργεια;

Τα ιταλογαλλικά συμφέροντα στην Κυπριακή ΑΟΖ και ο ρόλος τους ΟΗΕ απέναντι στο μνημόνιο συνεργασίας της Άγκυρας με την Τρίπολη.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣTo εύθραυστο σκηνικό που διαδραματίζεται στην Ανατολική Μεσόγειο αναλύει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο Διεθνολόγος – Γεωστρατηγικός Αναλυτής κ. Αθανάσιος Δρούγος. Οι σχέσεις της Τουρκίας με Ηνωμένες Πολιτείες και Ρωσία στο πεδίο των μαχών της Συρίας, αλλά και ο ρόλος του ΝΑΤΟ. Η επαναπροσέγγιση Ερντογάν – Τραμπ και τι θα συμβεί αν η Τουρκία κλείσει τα στενά των Δαρδανελίων για τα ρωσικά πολεμικά σκάφη. Ποια θα είναι η αντίδραση του Πούτιν σε μια τέτοια ενέργεια; Τα ιταλογαλλικά συμφέροντα στην Κυπριακή ΑΟΖ και ο ρόλος τους ΟΗΕ απέναντι στο μνημόνιο συνεργασίας της Άγκυρας με την Τρίπολη.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 25. Februar 2020

Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs