Διοργάνωση εξετάσεων ΕΦΕΤ στη Σύρο και σεμιναρίων στα νησιά Σύρου, Νάξου, Τήνου, Πάρου και Σαντορίνης

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας ενημερώνει για τη διεξαγωγή σεμιναρίων στα νησιά Σύρου, Νάξου, Τήνου, Πάρου και Σαντορίνης.

Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θέμα την Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που υλοποιεί το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σας ενημερώνουμε ότι στελέχη του Ε.Φ.Ε.Τ. θα πραγματοποιήσουν γραπτή αξιολόγηση στη Σύρο, για όσους συμμετέχοντες έχουν ήδη παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Ωράριο Εξετάσεων
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00-12.00

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 6
Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις απαιτούνται:
Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο & προσωπικό ΑΦΜ

Διάρκεια γραπτής αξιολόγησης: 10 λεπτά

Υπενθυμίζεται ότι το επίσημο πιστοποιητικό του Ε.Φ.Ε.Τ. χορηγείται μόνο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της γραπτής αξιολόγησης, στην οποία είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν
όλοι όσοι εκπαιδεύθηκαν.

Η ημερομηνία και οι ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων είναι αυστηρώς καθορισμένες
και δεν επιδέχονται αλλαγής.

Ο συνολικός χρόνος εξέτασης είναι αυστηρώς προγραμματισμένος για κάθε τμήμα, ενώ
η ακριβής ώρα προσέλευσης θα σταλεί μέσω sms σε κάθε εξεταζόμενο. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτ. 4).

Για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τελευταίο σεμινάριο που θα διεξαχθεί 21-22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Υποβολή αιτήσεων: https://www.e-kyklades.gr/articles/efet

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.