Διακοπές στην Πάρο για τον σταρ του «Τιτανικού» Billy Zane

Ο Μπίλι Ζέιν βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές. O χολιγουντιανός σταρ  ήρθε στη χώρα μας  για να δει καλούς φίλους, αν και αυτήν την φορά δεν επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής του, στην Μάνη αλλά βρέθηκε στην Πάρο.

 

 

Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στον «Τιτανικό», σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις ρίζες και την σχέση με την Ελλάδα, τα ελληνικά φαγητά που ετοιμάζει, την αγάπη του για την ζωγραφική και στέλνει μήνυμα στον παρουσιαστή Νίκο Ρογκάκο, που είναι ξάδελφος του.

«Η Σπάρτη είναι οι ρίζες μου και το πατρικό μου αλλά η Πάρος είναι το ησυχαστήριο μου. Είχα την ευχαρίστηση να ανακαλύψω αυτό το υπέροχο νησί το 1983 όταν ήμουν ακόμη έφηβος και επέστρεψα μετά από δέκα χρόνια και σχεδόν κάθε χρόνο μετά από αυτό , για να βλέπω τους αγαπημένους φίλους μου, που είναι από τους πιο παλιούς μου φίλους όπως ο Μάρκος Σιγάλας.

‘Ήρθα γιατί είχα διάλειμμα από μια ταινία. Ήμουν κοντά ήμουν στην Βουκουρέστι για γυρίσματα και είχα τέσσερις – πέντε μέρες και βρήκα τρόπο να φύγω, να έρθω στην Αθήνα και να δω τους φίλους μου όπως την Ειρήνη Βανταράκη και τον Γαβριήλ Πετρίδη που είναι φίλοι μου που είναι εδώ και ήθελα να δω πως είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs