Διαβήτης : σημάδια ότι ο οργανισμός μας εκπέμπει σήμα κινδύνου

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μια από τις πιο συνηθισμένες παθήσεις της εποχής μας είναι ο διαβήτης, η ύπουλη ασθένεια όπως την χαρακτηρίζουν οι γιατροί, καθώς «χτυπά» ανεξαρτήτως όλες τις ηλικίες και διακρίνεται κυρίως σε 2 τύπους: Τον διαβήτη τύπου 1 και τον διαβήτη τύπου 2. Ενημερωτικά, υπάρχει και ο διαβήτης κύησης, που εμφανίζεται στις εγκυμονούσες.

Ποια είναι όμως, τα συμπτώματα των δύο τύπων διαβήτη που προαναφέραμε; Ο Παθολόγος- Διαβητολόγος Δρ. Αντώνιος Λέπουρας απαντά στα ερωτήματα των «Αποχρώσεων» για το πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο οργανισμός μας εκπέμπει σήμα κινδύνου.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΕΠΟΥΡΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ- ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΕΠΟΥΡΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ- ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣΜια από τις πιο συνηθισμένες παθήσεις της εποχής μας είναι ο διαβήτης, η ύπουλη ασθένεια όπως την χαρακτηρίζουν οι γιατροί, καθώς «χτυπά» ανεξαρτήτως όλες τις ηλικίες και διακρίνεται κυρίως σε 2 τύπους: Τον διαβήτη τύπου 1 και τον διαβήτη τύπου 2. Ενημερωτικά, υπάρχει και ο διαβήτης κύησης, που εμφανίζεται στις εγκυμονούσες. Ποια είναι όμως, τα συμπτώματα των δύο τύπων διαβήτη που προαναφέραμε; Ο Παθολόγος- Διαβητολόγος Δρ. Αντώνιος Λέπουρας απαντά στα ερωτήματα των «Αποχρώσεων» για το πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο οργανισμός μας εκπέμπει σήμα κινδύνου.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 6. Februar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top