Διάγγελμα Κ. Μητσοτάκη την Τετάρτη το απόγευμα για τουρισμό, οικονομία, εργασία

Αύριο το απόγευμα, Τετάρτη 20 Μαΐου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  θα προχωρήσει σε έκτακτο διάγγελμα όπου θα ανακοινώσει το σχέδιο της Κυβέρνησης για την εργασία, την οικονομία και τον τουρισμό. Τον λόγο αμέσως μετά θα πάρουν οι αρμόδιοι Υπουργοί.

Οι ανακοινώσεις του θα σηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση και τη στήριξη του κλάδου του τουρισμού, με αρκετούς ξενοδοχειακούς ομίλους να αναμένουν τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης με τα πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχείων σχετικά με την προστασία από τον covid-19 ώστε να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους.

Ταυτόχρονα, οι ανακοινώσεις θα οριστικοποιήσουν και την ημερομηνία και τις προϋποθέσεις για την ασφαλή έλευση των τουριστών στην Ελλάδα αλλά και το καθεστώς ΦΠΑ στην εστίαση , με την κυβέρνηση να προσανατολίζεται σε μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13% για την στήριξη των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου. Εξετάζεται επίσης από την κυβέρνηση και αντίστοιχη μείωση του ΦΠΑ και στις μεταφορές για την περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs