Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σίφνου: Εκπαίδευση & πρακτική άσκηση αντιμετώπισης έκτακτου περιστατικού ρύπανσης της θάλασσας

491
SHARES
1.4k
VIEWS

 Την Τρίτη21/09/2021 πραγματοποιήθηκε στο Λιμένα Καμαρών εκπαίδευση & πρακτική άσκηση αντιμετώπισης έκτακτου περιστατικού ρύπανσης της θάλασσας, υπό το συντονισμό του Λ/Σ Σίφνου.

 

Στο πλαίσιο της έμπρακτης μέριμνας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου στα θέματα Προστασίας του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, κατ’ εκτέλεση των προβλεπομένων από την ισχύουσα Νομοθεσία, με την παρουσία και συνεργασία της εξειδικευμένης Εταιρείας “Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε.”, διοργανώθηκε εκπαίδευση σε θεωρητικό επίπεδο με θέμα: “Πρόληψη και Αντιμετώπιση Θαλάσσιας και Χερσαίας Ρύπανσης”. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε άσκηση με το υποθετικό σενάριο παρατήρησης άγνωστης προέλευσης ρύπανσης εντός του Λιμένα Καμαρών.

 

Οι συμμετέχοντες στην άσκηση ενημερώθηκαν σχετικά με τις δυνατότητες του υπάρχοντος εξοπλισμού αντιρρύπανσης, αλλά και τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθηθούν όταν και εάν προκύψει πραγματικό συμβάν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Σίφνου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκλεισε το πολιτικό του γραφείο και δεν λαμβάνει μέρος στις ευρωεκλογές του 2024 ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Έκλεισε το πολιτικό του γραφείο και δεν λαμβάνει μέρος στις ευρωεκλογές του 2024 ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Έκλεισε το πολιτικό του γραφείο και δεν λαμβάνει μέρος στις ευρωεκλογές του 2024 ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποφάσισε...

Next Post

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.