Δημήτρης Λυριτζής: «Να βρεθεί τρόπος να επιστρέψουν τα παιδιά στα γήπεδα εάν δεν θέλουμε να είναι αγκαλιά με ένα laptop!»

Οδεύουμε αισίως προς τα μέσα Ιανουαρίου και ακόμη ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει στον «πάγο». Μπορεί σε ποδοσφαιρικό επίπεδο οι επαγγελματικές κατηγορίες να παίζουν, ή να κάνουν την επανεκκίνησή τους τις επόμενες ημέρες, δεν συμβαίνει το ίδιο στις ερασιτεχνικές.

Ο προπονητής του Πανσιφναϊκού Δημήτρης Λυριτζής γνωρίζει πολύ καλά, βιώνοντας όλη αυτή την απραξία, πως εάν δεν βρεθεί μία άμεση λύση, τότε η ζημιά που θα έχει προκληθεί στα παιδιά, θα είναι μεγάλη και ανεπανόρθωτη.

Ο κ. Λυριτζής μέσω της επιστολής του στην «Κ», κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, για όλα αυτά που θα επακολουθήσουν, αν ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν κάνει restart άμεσα, τηρώντας φυσικά το υγειονομικό πρωτόκολλο, κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Η επιστολή του κ. Λυριτζή αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι ένα ζωντανό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας. Πολλά νέα παιδιά καθημερινά αθλούνται σε όλη την επικράτεια χωρίς φυσικά να έχουν όλοι την φιλοδοξία να γίνουν επαγγελματίες – πρωταθλητές.

Στα αστικά κέντρα αλλά κυρίως σε τοπικές κοινωνίες η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό είναι μετά το σχολείο τους το πιο σημαντικό πράγμα στην καθημερινότητα.

Πρέπει να βρεθεί τρόπος να επιστρέψουν οι αθλητές στα γήπεδα, ΕΝΟΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ, άλλωστε ο αθλητής όπως όλοι γνωρίζουμε έχει μάθει να πειθαρχεί μέσα στα πλαίσια της ομαδικότητας και της αποδοχής των κανόνων της λειτουργίας των ομαδικών αθλημάτων.

Εάν δεν θέλουμε τα παιδία μας να είναι αγκαλιά με ένα laptop βυθισμένα σ ένα καναπέ νομίζω ότι πολύ σύντομα πρέπει να σκεφτούν οι ειδικοί να δώσουν λύση.

Όταν όλο αυτό τελειώσει και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα έχει μείνει ο μισός και πολλά παιδιά θα έχουν αλλά ενδιαφέροντα ίσως και επικίνδυνα τότε θα είναι αργά κύριοι.

Τότε ποιος θα έχει την ευθύνη;»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs