Δημήτρης Λιανός : “Φαίνεται φως στο τούνελ για την τουριστική περίοδο”

“Η αβεβαιότητα σταματά και η κοινωνία βλέπει ότι αυτό που ζήσαμε με την πανδημία λαμβάνει τέλος” αναφέρει ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή “Αποχρώσεις” του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο θεωρεί ότι ο φόβος στις μικρές κοινωνίες του νησιού μπορεί να μετατραπεί σε ελπίδα για τη νέα τουριστική σεζόν.

Όπως τονίζει, θα πράξει τα αναγκαία να βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης όσον αφορά την επέκταση του χώρου των τραπεζοκαθισμάτων, με τον απαραίτητα πάντα σεβασμό για τους πεζούς αλλά και την ιδιαιτερότητα που έχουν χωροταξικά οι Κυκλάδες.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ"Φαίνεται φως στο τούνελ για την τουριστική περίοδο""Η αβεβαιότητα σταματά και η κοινωνία βλέπει ότι αυτό που ζήσαμε με την πανδημία λαμβάνει τέλος" αναφέρει ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός. Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή "Αποχρώσεις" του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο θεωρεί ότι ο φόβος στις μικρές κοινωνίες του νησιού μπορεί να μετατραπεί σε ελπίδα για τη νέα τουριστική σεζόν. Όπως τονίζει, θα πράξει τα αναγκαία να βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης όσον αφορά την επέκταση του χώρου των τραπεζοκαθισμάτων, με τον απαραίτητα πάντα σεβασμό για τους πεζούς αλλά και την ιδιαιτερότητα που έχουν χωροταξικά οι Κυκλάδες.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 21. Mai 2020

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.