Δημήτρης Λιανός : «Μαύρη μέρα για την αυτοδιοίκηση»

«Η αντιπολίτευση μπλοκάρει τα θέματα που φέρνει η Δημοτική Αρχή μόνο και μόνο για να κάνουν κακό στον Δήμαρχο, ψήφισαν κατά, από εμπάθεια».

Ο Δημήτρης Λιανός ρίχνει τα βέλη του στην αντιπολίτευση για το ζήτημα της περιβαλλοντικής άδειας  για τα έργα στο Λιμάνι Νάξου που απέρριψε το δημοτικό συμβούλιο.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM 105,4 στο Κόκκινο, τονίζει πως η διαδικασία πρέπει να προχωρήσει για να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις για την ασφάλεια των υφιστάμενων δομών του Λιμανιού, γιατί το μόνο που πετυχαίνει η αντιπολίτευση μπλοκάροντας τα έργα είναι να κάνει κακό στην κοινωνία.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Δημήτρης Λιανός: Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Δημήτρης Λιανός : Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων«Μαύρη μέρα για την αυτοδιοίκηση»«Η αντιπολίτευση μπλοκάρει τα θέματα που φέρνει η Δημοτική Αρχή μόνο και μόνο για να κάνουν κακό στον Δήμαρχο, ψήφισαν κατά, από εμπάθεια». Ο Δημήτρης Λιανός ρίχνει τα βέλη του στην αντιπολίτευση για το ζήτημα της περιβαλλοντικής άδειας για τα έργα στο Λιμάνι Νάξου που απέρριψε το δημοτικό συμβούλιο. Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM 105,4 στο Κόκκινο, τονίζει πως η διαδικασία πρέπει να προχωρήσει για να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις για την ασφάλεια των υφιστάμενων δομών του Λιμανιού, γιατί το μόνο που πετυχαίνει η αντιπολίτευση μπλοκάροντας τα έργα είναι να κάνει κακό στην κοινωνία.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 4. Juni 2020

Δημήτρης Λιανός : Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs