Δημήτρης Αλεξόπουλος : Οι εργαζόμενοι στις ιδιωτικές κλινικές είμαστε στα όρια εξάντλησης

Το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων και Διαγνωστικών  Κέντρων , με αφορμή την επίταξη των Κλινικών στη Θεσσαλονίκη για περίθαλψη περιστατικών COVID, παρεμβαίνει, αναδεικνύοντας τις Συνθήκες Εργασίας, την πολιτική της Κυβέρνησης και τα Αιτήματα των εργαζομένων στις Κλινικές που περιθάλπουν ασθενείς από τα Δημόσια Νοσοκομεία.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 ο Πρόεδρος του Σωματείου Δημήτρης Αλεξόπουλος, «Η έλλειψη προσωπικού στις περισσότερες κλινικές παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις, σε τέτοιο βαθμό, που η σύνθεση του προσωπικού να βρίσκεται στα όρια του προσωπικού ασφαλείας.

Την  ίδια στιγμή,  η πολιτική των εργοδοτών, έχει οδηγήσει  σε παραιτήσεις δεκάδες εργαζόμενους σε καθημερινή βάση, καθώς είναι χωρίς Κλαδικές Συμβάσεις, με προσλήψεις 660 ευρώ μικτά, με τελευταία μισθολογική αύξηση το 2009. Οι εργαζόμενοι στην Ιδιωτική Υγεία, καταλήγει ο κ. Αλεξόπουλος, εργάζονται με δραστικό περιορισμό των θεσμικών δικαιωμάτων τους.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

https://www.facebook.com/apochroseis/videos/177757910655006

Δημήτρης Αλεξόπουλος – Πρόεδρος  Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων και Διαγνωστικών  Κέντρων  

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.