Δηκτικά δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο: «Χάος στις διακοπές στην Ελλάδα»

«Χάος στις διακοπές στην Ελλάδα» είναι ο χαρακτηριστικό τίτλος άρθρου της «Handelsblatt» για την ενημέρωση της τελευταίας στιγμής σχετικά με την υποχρεωτική «φόρμα επιβάτη». «Το ότι η Ελλάδα θα άνοιγε τα περιφερειακά της αεροδρόμια την Τετάρτη (1.7), μετά από πάνω από τρεις μήνες αναγκαστικό κλείσιμο λόγω κορωνοϊού, ήταν γνωστό εδώ και εβδομάδες» σημειώνει ο συντάκτης, για να προσθέσει: «Παρ’ όλα αυτά, οι αρχές ενημέρωσαν την τελευταία στιγμή για τα περιοριστικά μέτρα, τόσο αργά που πολλοί τουρίστες δεν μπόρεσαν εμπρόθεσμα να λάβουν διαδικτυακά τον κωδικό».

Αναφέρει επίσης ότι η Lufthansa ενημερώθηκε για το μέτρο μόλις την προηγουμένη, όταν έτρεχε ήδη η προθεσμία για τη συμπλήρωση διαδικτυακά της φόρμας. «Η με κενά και καθυστερημένη ενημέρωση αεροπορικών εταιρειών και επιβατών από τις ελληνικές αρχές δεν είναι η μοναδική παράλειψη» σημειώνει ο Γκερντ Χέλερ.

«Η αρμόδια Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ρωτά ένα σωρό στοιχεία, αλλά η ένδειξη για προστασία δεδομένων λείπει από τη διαδικτυακή σελίδα. Μια σαφής παραβίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας προστασίας προσωπικών δεδομένων» επισημαίνει και αμφισβητεί ότι μπορεί να «δουλέψει» η καραντίνα 36 ωρών στο ξενοδοχείο εκείνων των τουριστών που κάνουν το τεστ στο αεροδρόμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs