Δήμος Πάρου : Εμβολιαζόμαστε και τηρούμε απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες και τα πρωτόκολλα που θεσπίζει η Πολιτεία

Νέα έκκληση για εμβολιασμούς και τήρηση των υγειονομικών μέτρων απευθύνει ο Δήμος Πάρου με ανακοίνωσή του καθώς η πανδημία δεν έχει τελειώσει και όλοι πρέπει να αναλάβουμε ευθύνες μας έναντι των δικών μας ανθρώπων και της κοινωνίας και να προασπίσουμε την κοινωνία και τις τοπικές κοινωνίες.

 

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Δήμου Πάρου :

Οι χθεσινοί αριθμοί που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού, επιβεβαιώνουν αυτό που η ιατρική κοινότητα έχει κάνει σαφές με κάθε τρόπο: Η πανδημία δεν έχει τελειώσει. Αντίθετα, έχουμε επίσημα εισέλθει στο τέταρτο κύμα, το οποίο θα πλήξει ιδιαίτερα το ανεμβολίαστο κομμάτι της κοινωνίας μας.

Όλα αυτά χωρίς ακόμη να έχουμε εισέλθει στον χειμώνα και τις ιδιαίτερες συνθήκες που τον συνοδεύουν, και οι οποίες δυνητικά μπορεί να επιφέρουν μια έξαρση του φαινομένου.

 

Στην Πάρο, παρότι το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι ιδιαίτερα υψηλό, υπήρξε την προηγούμενη εβδομάδα αυξητική τάση στα ενεργά κρούσματα.

 

Το μήνυμα που μεταφέρουμε για άλλη μια φορά είναι σαφές:

 

Εμβολιαζόμαστε και τηρούμε απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες και τα πρωτόκολλα που θεσπίζει η Πολιτεία.

 

Είναι ανάγκη να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας έναντι των δικών μας και της κοινωνίας και να πάρουμε την υγεία στα χέρια μας. Απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους συνδημότες μας οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα, να σπεύσουν στα εμβολιαστικά κέντρα και να κάνουν το εμβόλιο. Ταυτόχρονα καλούμε τους επαγγελματίες του νησιού να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους και να τηρούν τα προβλεπόμενα  μέτρα.

Είναι προς το συμφέρον όλων μας να παραμείνουν οι κοινωνίες μας ανοιχτές και να αποφύγουμε ένα lockdown, το οποίο θα πλήξει την κοινωνική μας ζωή και τις τοπικές οικονομίες. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να επιτελούμε τα καθήκοντά μας, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες με ασφάλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.