Δήμαρχος Σερίφου : Η Σέριφος ετοιμάζεται για την άφιξη των τουριστών, με τους εμβολιασμούς στο νησί να χτίζουν την πολυπόθητη ανοσία

«Η Σέριφος είναι ένα απέραντο εργοτάξιο. Όλοι προετοιμάζονται για το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, το οποίο νομίζω πως θα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα» αναφέρει ο δήμαρχος Σερίφου, Κωνσταντίνος Ρεβίνθης.

Ο Δήμαρχος Σερίφου αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 , πως οι κάτοικοι 60 ετών και άνω έχουν ήδη λάβει και τις 2 δόσεις του εμβολίου.

Παράλληλα, η Σέριφος είναι ο πρώτος δήμος της Ελλάδας, με εξαίρεση τα μικρά νησιά κάτω των 1000 κατοίκων, που έχει ξεκινήσει τους εμβολιασμούς για τον υγιή πληθυσμό 18-59 ετών, οι οποίοι έχουν ήδη έχουν λάβει την πρώτη δόση.

Το 70% του πληθυσμού έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να εμβολιαστεί, αναφέρει ο Δήμαρχος Σερίφου, ενώ στόχος είναι να εμβολιαστεί το 100% του πληθυσμού.

Την ίδια στιγμή θεωρεί πως θα πρέπει και οι τουρίστες του νησιού να προσκομίζουν κάποιο «πιστοποιητικό υγείας», ώστε να διασφαλίζεται η υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

https://www.facebook.com/apochroseis/videos/446483363319940

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΕΒΙΝΘΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.