Δήλωση Επάρχου Νάξου Μαργαρίτη Ιωάννη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ο Έπαρχος Νάξου Ιωάννης Μαργαρίτης, στέλνει το μήνυμά του μέσα από την σελίδα του στο Facebook για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 :
” Ανήμερα της εθνικής επετείου και γιορτάζοντας την σε πρωτόγνωρες συνθήκες αναζητούμε την έμπνευση στους άξιους προγόνους μας για να αντιμετωπίσουμε και τις σημερινές προκλήσεις, οι οποίες θα μου επιτρέψετε να τολμήσω να πω ότι μοιάζουν με συνθήκες πολέμου…
Το σθένος, η αποφασιστικότητα, η ψυχική δύναμη και η αξιοπρέπεια που επέδειξαν οι προπάτορές μας είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ελληνική ψυχή και είναι αυτά που θα μας επιτρέψουν να βγούμε και σήμερα νικητές.

Πάνω από όλα, όμως, στέκει το αίσθημα της ευθύνης, κοινωνικής και συλλογικής το οποίο μας καλεί να προστατεύσουμε με την στάση και την συμπεριφορά μας όλους όσοι είναι ευάλωτοι.
Ταυτόχρονα, το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στην Πατρίδα μας καλεί να σταθούμε ενωμένοι και αποφασισμένοι απέναντι σε όλους όσοι την επιβουλεύονται.
Καμία υποχώρηση και καμία παραχώρηση σε όλα όσα είναι δικαίως εθνικά και ελληνικά. Δε ανήκουν εξάλλου σε εμάς. Είναι κληροδότημα κερδισμένο με αγώνα και θυσίες και σε εμάς ανήκει η υψηλή ευθύνη να το κληροδοτήσουμε ακέραιο στις γενιές των Ελλήνων που ακολουθούν. “
Κεντρική Φωτογραφία: Δημήτρης Δεουδές
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs